Deletedmom_116 Kızlar az çok biliyosunuzdur… Ağrım sancım var ve bebek kanalda tost olmuş cocum🤣🤣 erken riskim vardı şükür tutum … Klostaz baslanci anemi var ilaç kullanıyorum… Sorum şu ki bunlar göz önünde bulunursa kanaldaki bebek ne zaman doğar?? (Doktor bı hafta on güne gelir bebiş demişti))
Tanembebek5 Deletedmom_116 kız bana bana da dün her an gelebilir dedi çocuk zorluyormuş doğurma sakın dedi 😥 36+3 üz korku sardı. 27 mayısı görmeyiz dedi. Nst de ağrılarım çıktı önce toplanma oluyordu 2 gündür de kafasını sandığım toplanma çocuğumun poposu çıktı 🤣 söyledim doktora ısınma turları bu doğumdan önce dedi 🤕
Virgohome 36 dayım nişanım geldi açıklık var çocuk kanalda suyum gelse yada sancım dogurcam sancısız açılmam oldu bende anlamadım
Deletedmom_116 Virgohome Bende hepsi var ama açılma yoktu en son nasinis bu bilemeidm sende var çocuk yok 🤣🤣
Virgohome Deletedmom_116 Deletedmom_116 he koz valla napcaz merdivenleri tavaf ettim eglip kalkışım hala suyum gelmedi
Adenkaratepe 1 cm açıklığım var, 35. Haftadan itibaren kanalda yavrum , bugun 37+4 üz hala tık yok anam gel artık🤣
Deletedmom_116 Tanembebek5 ahah aynı benimki benim bebeğinde Toplanıp kalama huy var başı kanalda geriye Totosu kaliyo minnak totolum🤣🤣
reisMom Tanembebek5 aynı şey bende de var kafası sanıyordum değilmiş megerse öyle bir toplanıp kalıyor ki kasılıyor bir sertleşiyor karnım dün gece özellikle belki 2 3 saat taş gibiydi baskılar sancılar hissettim ama dayanılmayacak gibi olmadıgı İcin gitmedim acile bu gün de cok midem bulanıyor
Tanembebek5 Deletedmom_116 aynen kız yer kalmamış içerde dedi benimki bi de tosun olunca 😁😁😁 kıyamam teyzesi yaa sıkış tıkış içerisi hemen çıkmak istiyor evladım 🤣
Tanembebek5 reisMom aynı şeyler kuzum bilmiyorum doğum habercisi sanırım inşallah 38 i bari görürüm 🤕
Deletedmom_116 Virgohome eğilip kalkamıyorum ama yürüyorum haraket ediyorum kendi işimi yapıyorum ama yokkk
Virgohome Deletedmom_116 ahhahaa bende sabahtan beti merdivenlerdeyim çocuk sertleşiyor aşa iniyor geri geliyor sancım iyi hala hafif işallah açılmam olmuştur o kadar şeye aminn
gizemmhmt Ayy geçen hafta baş gelişti. 37+3, olduk bugün..randevuda makat geliş dedi doktor. Döner demi kızlar ya çok üzüldüm. Doktor döner döner dedi ama bilemiyorum. 2.gebeliğim
Tanembebek5 gizemmhmt gönder canım benim 30 dan 34 kadar doğum pozisyonundaydı sonra 34 de yandı. 36+2 de tekrar baktı dün doğum pozisyonunda yine ve yerleşmeye çalısıyormuş. Merak etme yani döner
Tanembebek5 Deletedmom_116 ayyy bir geçseydik vallahi şu 37 yi 38 i göreyim yeter 😅 cuma zaten izne ayrılıyorum full yatıcam ayaklarımı kaldırıp gelmesin diye 🤣🤣🤣