Allahkahretmesin1 Deletedmom_116 ay lafa atlıyor gibi olacağım ama enfeksiyon için ilaç falan verdi mi aşko benim bir arkadaşın da sancısı vardı enfeksiyon kaynaklıymış enfeksiyonu geçince sancısı da kesilmişti
Deletedmom_116 Allahkahretmesin1 verdi tek kullanimlik antibiyotik verdi ama Kullanıp enfeksiyon azalincada ağrım geçmedi😂🥴
Allahkahretmesin1 Deletedmom_116 arkadaşın 30. Haftada başlamıştı sancısı hatta 3 cm de açılması vardı enfeksiyon kesilince hepsi bitti 39-40. Haftada doğurdu 😂
Allahkahretmesin1 Sila66 bir de sürekli ulaşılabilir olması benim kafamı çok rahatlatıyor şahsen en ufak bir sıkıntıda yazıyorum hemen cevap alıyorum devlete gidiyor olsam koşa koşa acile gitmem gerekiyor her şeyde
Deletedmom_116 @“Allahkahretmesin1”#p27705643ha onun erkenmiş 😂Başlaması benimki öyle değil doguruyom kanalda Bebeis 😂
Allahkahretmesin1 Deletedmom_116 kız yerleri falan elinle sil o da açılmayı mı ne tetikliyormuş herhalde sağlıkla gelsin inşallah ❣️
Deletedmom_116 Allahkahretmesin1 Dneeeyyim aşkı artık çıksın korkuttuyo beni😂😂Totosunu bı kakaliyo sanki çıkmış gibi Çığlık attiriyo ve bıktım ağrıdan sizidan 😥
[silindi] Guldagg Devlette şansın yaver giderse iyi bir hekime denk gelmen lazım. Yoksa malum devlettekilerin azarlamasından, üşenmesinden, hastaları insan yerine koymamasından bıktık usandık. Diğer arkadaşların dediği gibi imkanın varsa araştır özele git.
Deletedmom_116 [silindi] dün ki doktor aklıma geldi sjsj Altına tekerlekli oturak almış hiç Totosunu kaldırmadan Bı oyani bı buyani yapiyodu ahaha
[silindi] Deletedmom_116 Hahahahhhh 😂😂 eee napsın o da üşeniyor işte hasta bakmaya. Yorulmakta istemiyor o yüzden oyun oynuyor tekerlekli sandalyeyle 😂 Devlette iyi bir doktora denk gelmek hakkaten şans işi, bi yerde yüzünüze bakmayan biri var diğer tarafta hastası olmadığınız halde durumun ciddiyetini görüp gelin birde ben bakayım diyen doktorlarda var tabi onlarında işi gücü rast gitsin 🙏🏻😇
Deletedmom_116 Allahkahretmesin1 Coger böbrek dalak mide Kalp Hicbisi kalmadı 😂😂İcerd enabiyo bilemedim Dışarıya çıkınca Haraketleri belli. Oluyo 😂😂😂Gören içimde fil var zanneder sjsjsj. Aşko sana kötü bı haberim var o haftaların Az ileri gidince Karnın daha vahim hale gekcek acicam bebiş içeriyi delcek😂😬
Allahkahretmesin1 Deletedmom_116 ay deme öyle ya şimdi bile oturamıyorum zaten ben oturunca bu dikiliyor içerde 😂 hele bir uzanayım aman aman asla duramıyor hep sakin uslu bir çocuğum olsun istemişimdir ama benimki kuduruk olacak galiba 😂
hayalperest2310 Guldagg iyi doktor bulursan devlette aynı yani ben devlette yaptım kendi gittiğim doktorum girmedi doğumuma ama harika bir ekip girdi ve çok da güzel geçti moral motivasyon yönlendirme bilgilendirme rahat etmem için ellerinden geleni yaptılar sagolsunlar hastahaneye bağlı yani özele gidip o kadar para dökmedim iyiki ilk diye bende tereddüt etmiştim ama çok şükür güzel geçti 🥰
Deletedmom_116 Allahkahretmesin1 benimkide öyle Ben oturunca o halaya kalkiyo 😂hele uykuya hazırlanmaya başladığını anlasın 🤣🤣
GK35 Aslan10 böyle birsey yok Özelde doğum yapmıştım Doğumum çok zor olmasına rağmen 3 saat dogumhane de bekledi doktorum asla da sezeryana alalım demedi normalse normal yaptı hepsi bir degil Lütfen bu algıyı yıkalım