mrvsrcn Melekler12 ohhh masallah hepiniz erkencisiniz ben işten yeni ayrilinca biraz uykunun tadına varayım diyorum yatıyorum 😂😂😂
mrvsrcn Masalina12 ya normalde çok bayılarak yemem yani ramazanda sadece tahinli pidede severim ama bebeğe faydası oluyor güzel kilo aldırıyor dediler o yüzden yiyorum sabahları
mrvsrcn elifsen yaaa bende çalışan anneydim bir hafta oldu işten ayrıldım :) öncesinde bende hazırlayamıyordum çok evde olunca döktürdüm çok şükür hiç bulantı sıkıntısı yaşamadım hep iştahım çoktu. Allah yardımcısı olsun bulantılı hamilelerin 🤲🏻🙃
mrvsrcn Azeriqizi afiyet olsun :) yaa inşallah alır bizimki su an zaten minik olduğu için bilemiyorum kilosunu doktor haftasına göre normal dedi 166 gr çıktı minik kuş :) sağlıkla büyüsün miniklerimiz sağlıkla kavuşalım :)
mylittlebabym Kahvaltı tabağı mı o da ne? Ben az önce bir parça ekmekle kola içtim djdjdjd bebiş izin vermedi bugün kahvaltıya.😂
mrvsrcn mylittlebabym izin verdiği sağlıklı güzel beslendiğiniz günlere ışınlanmanızı diliyorum bir an önce 😂