mrvsrcn Günaydın kızlar🌞 biz bugün Lina hanımla biraz geç uyandık kahvaltımız da geç kaldı biraz 🤰🏻🤭 17 haftalığız ama ilk günden beri iştahım tavan 🫣
myangelson mrvsrcn afiyet olsunn ben kahvaltı yaptım kahve bile içtim 😂😂 1-2 saate tekrar acıkır öğle yemeği yerim 😂😂😂
Azeriqizi mrvsrcn resmi yok 😀canim ama 2yumurta 3 4dilim kasar peynir salatalik domates ve cilek vardi bugunki kahvaltida cay icmiyorum cogu zaman aldigim vitaminleri oldurdugunu dusunuyorum sjjs😀.gozumu acar acmazda muz yiyorum kahvaltidan once.bizim kiz biras minis kilo aldirmaya calisiyorum
kahvesever__ mrvsrcn harika gözüküyor bende gele bilirmiyim daha kahvaltı yapmadım biraz hastayım oğlumda dolanıyor yerlerde afiyet olsun size🥰
Yazmelegi_ mrvsrcn afiyet olsun ben tabak hazırlamadm ama. Salatalık,közlenmiş biber,Peynir,zeytin,tavada Yumurta, Tahin pekmez ve simit yiyorum 🌸
mrvsrcn kahvesever__ ayyyy neredesiniz vallahi koşun gelin çok severim misafiri hele kahvaltı sofralarında sonrasında çay sohbet missss🥰
kahvesever__ mrvsrcn teşekkür ederim canım güzel yüreğin için ben fransadayım çok yakın oldumuzu sanmıyorum 😂😂
mrvsrcn myangelson siz baya erkencisiniz afiyetler olsun 😂 ben kahveci değil de çaycıyım birazdan içeceğim çayı😂
mrvsrcn Sila66 ay bu sadece roka değil yanında sizin oralarda beline derler bilmiyorum ama ekşi ot derler kuzu kulağı da diyorlar ondan da var 😂
myangelson mrvsrcn ben eşimi gonderdikten sonra uyumuyorim ya 7 de kalkıyorum eşime kahvalti hazırlıyorum bende 9 gibi iyice acikiyorum kahvaltı yapıyorum o yüzden gün erken başlıyor 😂😂 bende çay pek sevmem kendime yapmam hiç Nescafe içerim anca ya da dibek kahvesi 😅
Masalina12 Afiyet olsun tahin pekmez sever misiniz yoksa bebek için mi normalde bende yiyemiyorum ama bebek için bende tüketiyorum faydası oluyormuş
mrvsrcn Masalina12 ya normalde çok bayılarak yemem yani ramazanda sadece tahinli pidede severim ama bebeğe faydası oluyor güzel kilo aldırıyor dediler o yüzden yiyorum sabahları
elifsen Mide bulantısından sadece simit yedim. o tabakları hazırlayacak hayat enerjim yok :) çalışan ve şiddetli bulantılı anneler selam :=)
mrvsrcn elifsen yaaa bende çalışan anneydim bir hafta oldu işten ayrıldım :) öncesinde bende hazırlayamıyordum çok evde olunca döktürdüm çok şükür hiç bulantı sıkıntısı yaşamadım hep iştahım çoktu. Allah yardımcısı olsun bulantılı hamilelerin 🤲🏻🙃
mrvsrcn Azeriqizi afiyet olsun :) yaa inşallah alır bizimki su an zaten minik olduğu için bilemiyorum kilosunu doktor haftasına göre normal dedi 166 gr çıktı minik kuş :) sağlıkla büyüsün miniklerimiz sağlıkla kavuşalım :)