Servikal meliiisoz bel ağrısı yok adet sancısı.Sürekli oluyor bende bu el uzun sürdü yine kaç haftadır yoktu
meliiisoz myangelson evet kuzum ya hareket etmiyordu çok gerildim kendimi kastım bir kaç kez kasıldı hatta toplandı bir yerde
meliiisoz myangelson ay çok korktum bir tarafı şişti karnımın bir tarafı bomboş kaldı bebek orda toplandı🥺
myangelson meliiisoz sakin ol biraz canım tatlı birşeyler ye şekerin yoksa. biraz Meryem suresi Yusuf suresi aç dinle uzan Allah’ın izniyle iyi gelir
AmineSH Deletedmom_50 benim 18.haftada başladı gelmeye turuncu şeffaf karışık doktor normal dedi hala geliyor 21e girecez
Deletedmom_50 AmineSH kız benimkide erken geldi 16 haftada gekiyordu ama sutyene bulasmiyordu şimdi orada bulasiyo
Servikal myangelson canım sen olsan gider miydin diyom şimdi memoriale gidecem boş boş bi sürü gece parası alacak bower hastanesindeki doktora giirş yapıp yatış isteyeyim yarın.Ay çok kararsızım geçmiyo da
Servikal meliiisoz kızlar siz olsaydınız çeker miydiniz çok rahatsızda etmiyor ama vücudum sancıdan rahatta değil.Gitsem mi kendi doktoruma
Deletedmom_49 Servikal bizler riskli gebeler olduğumuz için valla hiç zaman kaybetme doktorunla konuş telefonla bu durumu ona göre gidersin bakarlar. Sancı önemli bir şey sonuçta 😔
meliiisoz Servikal canım rahatsız hissediyorsan bu kadar git ben nasıl bir ağrı yaşadığınj bilmediğim için tam bir şey diyemiyorum
myangelson Servikal Memorial de doktor cagiriliyor ama eğer doktorun oradaysa bazen arayıp gerekli tedavileri iletiyor oradakilere o şekilde tedavi uygulanır ama tabi yatış yapılır sanırım onun için
meliiisoz Deletedmom_49 hareketlendi biraz kuzumda ben iyi değilim nefesim falan daralıyor biraz vajinamda da ağrı başladı🥺
Deletedmom_49 meliiisoz ah canım ya işte hafta ilerledikçe bebek hareketlendikçe büyüdükçe baskı yapıyor ister istemez 😞 inşallah hemencik geçer
meliiisoz Deletedmom_49 aynen öyle oluyor kuzum bel ağrısı bacak ağrısı miğdem ağzımda reflü hazımsızlık yanma çok daraldım Rabbim yardımcımız olsun