Deletedmom_49 efem1 ben de öyle düşünmüştüm sormuştum bu şekilde söyledi valla canım. İnşallah senin doktorunuzda cevap verirde uzan ayakta kalma sakin kalmaya çalış. Korktuğun gibi değildir 🙏🏻
Servikal meliiisoz ben daha kötüyüm ya sancım gidip geliyor buranın kadın doğumu da çok sallapati bişey bilmiyorlar
Servikal myangelson gittim şimdi 32 dedi uzunluğun sancım var dedim serum vurun kabul etmediler.Yatıralım dedi istemedim.Pazartesi randevum vae inş dayanırım
Fatmadan Canlarım, benim savaşçı ve güzel annelerim 💜 Anneler gününüz kutlu olsun inşallah bi sonraki anneler gününde hepimizin evlatları yanında olur verdiğimiz emeklerin karşılığını alırız inşallah 🤲🏻💜
Deletedmom_49 Fatmadan kuzuuuum çok teşekkür ederimmm, inşAllah hayırlısıyla sabrımızın mücadelemizin sonucunda güzelliklere kavuşmak nasip olur🫶🏻🫶🏻💐💐🥰🥰💕💕💓💓🤍🤍
meliiisoz Fatmadan canım benim inşallah o güzel günler çok yakın hepimizin anneler günü kutlu olsun 💖
Gdmr En çok biz serklajlı Annelerin anneler günü kutlu olsunn daha şimdiden Anneliğin ne kadar zor olduğunu yaşıyoruz,Rabbim sağlıkla kucağımıza evlatlarımızı almayı nasip etsin dert ortaklarım kader arkadaşlarım🫶💐♥️