Gzo Deletedmom_49 evet burda cok iglili ebeler flan yarim saate bi nst bagliyorlar bana ama sanci cikmasa kske artik cok bunaldim 😭
Deletedmom_49 Gzo of kuzum of biliyorum valla ben de öyle yoruluyorum ki haftam küçük, kan lekesi devam, şimdide rahim sürekli toplanıyor … Rabb’im yüzümüzü güldürsün inşAllah sonumuz güzel olsun artık🥹
Servikal Gzo öyle deme çok şükür şükür sebebin karnında.Zaten riskli gebeliğimiz böyle şeylere başından hazırlıklıyız ayın da çok iyi moralini yüksek tut🤲
Sevilayms Gzo Ne yollardan geçtin burada pes etme zamanı değil Sirkelen canım o yavrunun sana ve gücüne ihtiyacı var. Hastane ortamı eziyet falanda değil 🌸 Orada ki tüm çaba bebeğin için senin için Lütfen pozitif düşünceleri çek üzerine. Ne hikayeler görüyoruz burda yol zoor uzun ve yıpratıcı ama şimdiden pes etme olur mu 🧿💖
Servikal Deletedmom_49 canım senin 2.serklajdan sonra 7 gün oldu mu.bir hafta sürüyor o kırmızı lekelenme
Sevilayms Gzo Olmaz mı canımmm olmaz mıııı Öyle büyük etkisi var ki bebeğin ciğerlerine Yogun bakım süreci olacaksa bile süreci kısaltmakta etkili bir müdahale.
Deletedmom_49 Servikal 9.günüm 2.serklajıma ve 6 gündür lekelenme şeklinde devam ediyor geliyor kan 😔
Deletedmom_49 Gzo umudumuz kalmadı dediğimiz an da umutlar yeşeriyor eminim. İnşallah deyip dua edip beklemekten başka çaremiz yok ki 😔 şu an nasılsın ? Dahaa iyisin inşallah
Roses44 Gzo stres yapla canım en sakin ve moralinin yüksek olması gereken zaman stres herşeyi tetikliyor kendimden biliyorum stresten rahim ağzı açıldı serklaj oldum
Deletedmom_50 Gzo canim Allahın ağzına gider biliyorum üzülüyorsun Rabbım nasip etmeyeceği şeyin hayalini kurdurmaz sende alacaksın inşallah kucağına ve en önemlisi haftan öyle aşırı da kotu değil şanslısin
Roses44 Ben 20 gün oldu serklaj olalı 2 gündür gece adet sancısı çekiyorum gazmi diyorum ne olduğunu da anlamıyorum dua edip yatıyorum ayrıca başımın soluda öyle ağrıyorki 3 gündür salı günü daha randevum
Gzo Deletedmom_49 az bi sanci çıkıyor dogum odasindan dha alinmadim smdi coger geliştirici 2.dozunu yaptilar gerekirse endol verceklermis ama tansyonm çok kötü sürekli nidilat veriyolar bjna ragmen gecmyor anlamadm
Gzo Deletedmom_50 ben umutlanmak istemiyorum artk canim ben cidden olani istiyorum biktim umut edipde boyle kalmaktan
Deletedmom_49 Gzo kuzumm bak bebeğin yaşam sınırını geçti ciğer geliştirici de vuruyorlar sancında daha azalmış tansiyonda stresten yükselir gereken her şeyi yapıyorlae sonuçta
myangelson Gzo canım lütfen kendini bırakma bu şekilde çok şükür haftan kötü değil bebeğin kuvoze girse bile çabuk çıkar neden bu kadar üzülüyorsun kuvozde de çok iyi bakıyorlar sadece birazcık uzak kalıyorsun o kadar Allah’ın izniyle sancıların geçecek eve gideceksiniz ama lütfen sen kendini bu şekilde salma kendini iyi hissedeceksin ki bebiş de stres olmayacak içerde 🤲🏻
meliiisoz Gzo canım sakin ol bak azalmıs sancıların az sancı çıkıyor diyorsun doğum odasında bile bekletmiyor daha kötüsü olsa oraya alırlardı seni tansiyonunu stresde etkiler kendini bırakma bebeğinde hissediyor hepimizin başına gelebilir biz bu yola ilk hedefimiz 28 diyerek başladık öyle düşün doğsa bile bebeğin yaşayacak güçlü ol
Deletedmom_50 Gzo bise olmayacak Allahın izni ile korkma canim hayırlısı ile sancıların bitip çıkacak gününde doğum yapacaksin inşallah
Mucize_4207 Gullll2505 banada dün atıldı dikiş 23 haftalık antibiyotik falan vermediler orda takıldı iki tane falan proulton iğne vurunuyodum öncesi onu biraktirdi sadece günde bı kere Progestan verdi vajinal yolla
Gullll2505 Mucize_4207 Bilmiyorum demk ki senin doktorun gerek duymadi ama olması gereken bisey diye düşünüyorum bide progestan günde 1 tane az olur gibi çünkü senin 2. Dikisin ve açılman var benim önlem amaçlı olduğu halde 200 mg sabah akşam kullanıyorum ama yine de doktor daha iyi bilir tabi