Servikal Deletedmom_50 valla canım o kadar vücudumuzdaki sancılarla uğraşımız var ki bebişi hissetmemen gayet normal.Eşime de diyorum konsantre olamıyorum ki bebişe.Ya kabızlık ya sancı ya yanma rabbim yardımcımız olsun 🤲
Deletedmom_50 Servikal amin canm hareket ediyo ama ne olduğunu anlayamıyorum bazen bebis diyorum bazende neyse diyorum 😀😀
efem1 Fatmadan adalati ben 1 aydır kullaniyorum sabah akşam tansiyon ilacı olduğu için ya etki yapmış olabilir tansiyonunuza bir bakın bende olmadı çok şükur
Servikal Düşük tansiyon da yapıyor.Çok kullandığın zaman.Günde 4 sefer 2 tane aldığımda zorluk çekiyordum
Servikal Gzo kısmet canım olabiliyor kaç hafta hastanede yatıp sancısı durdurulup ayında doğum yapmış olanlar var.Hastane ortamı insanı mahvediyor ama mecbur ne yapacaksın sabır ya şafi de sürekli 🤲
Deletedmom_49 Gzo canım hastanede sancını alırlar açılma falan yoksa endişe etme Allah’ın izniyle ciğer geliştiricide yapıldıysa çok iyi ama vaktinde gelecek inşallah GOP’dasın değil mi ilgileniyorlar mı bari?
Gullll2505 Gzo Azalmış sancin bisey olmayacak inşallah hem haftası büyük ciğer geliştirici de vurulmussun doğsa bile Allahin izniyle yaşar bebeğin üzülme Rabbim ne demiş o olur isyan etme sakin
Gzo Deletedmom_49 evet burda cok iglili ebeler flan yarim saate bi nst bagliyorlar bana ama sanci cikmasa kske artik cok bunaldim 😭
Sevilayms Gzo Olmaz mı canımmm olmaz mıııı Öyle büyük etkisi var ki bebeğin ciğerlerine Yogun bakım süreci olacaksa bile süreci kısaltmakta etkili bir müdahale.