Fatmadan Gzo Ben de aynı şekildeyim ve daha haftam erken dikişlerime vuruyor sanki canım acıyor senin haftalarına gelsem belki bu kadar takmam ama daha 28 hafta korkuyorum valla
Gzo gzmerkan.dmr benim instagram kizlar benide ekleyin 🥰 @meliiisoz @Deletedmom_49 @Fatmadan @Deletedmom_50 @Sevidmn @Servikal @Gullll2505 @myangelson @Aslibali
Deletedmom_50 Gzo doğru canim geçiyor da nasıl geçiyor sende haklısın kuzum Allah yardımcımız olsun Rabbım sağlıklı sıhhatli bebislerimizi kucağımıza almamızı nasip etsin
Gzo Deletedmom_50 aminn valla cok agrim var bugun dizlerime indi taa agri bide yatyorum sürekli niye agryor anlamıyorum sen kac haftaliksin canım
Sevidmn Bende pazartesi sezaryen olucam kizlar asiri korkuyorum durumum riskli insallah saglicakla kucagima alirim ikimizdee iyi oluruz bana dua edermisiniz rica etsem😔
Deletedmom_49 Sevidmn dualarımdasın inşAllah hayırlısıyla kolaylıkla sağlıkla alırsın kucağına, sakin kal yavruna kavuşacaksın inşallah 💓🤍
Gzo Fatmadan benim hic yukari cikmadi canim bn hep korkarak gecirdim hep dikise vuruyordu bnde diyorum bi 34 olsam korkmam diyede ahahahah isteklerimiz btmiyor😂😂
Deletedmom_49 Gzo ah ah ne güzel söyledin valla gencecik insanlarız ama yaşadıklarımız bizi yaşlandırdı 🥹 acısı fena çıkacak deyip susup yatıyorum 😀