Fatmadan meliiisoz @Deletedmom_49 vildancokgezici instragramım 🙈. Biraz dursun kimse görmeden siliym geri benim beyefendi de biraz kıskanç belki erkekler vardır burada ne bilim 😅
Deletedmom_50 Deletedmom_49 meliiisoz Valla bende hep öyle derdim ama olmuyor illa eşlerin sözü dinleniyo sonuçta onunla Bi ömür gecirilecek
Servikal meliiisoz vay serklajlı annelerim 🥰takipleşiyonuz inşallah sağlıkla hayırlısıyla hepinize doğum yaptıracam ben daha buralarda olacam 🤲daha 19 haftadayım geçer inşallah 🌺
Sevidmn Deletedmom_49 serklaj olduktan 15 20 gun sonra benimde kanamam olmustu 1 2 gun az az gelmisti plesantaylq ilgili oldugunu söylemişti doktor sonra gecti
Fatmadan meliiisoz Ne yapıym çenesiyle baş edemiyorum artık yani 😅 yılda 2 kez instagramları kapatalım perileri geliyo benimkine zorla ikna ediyorum hayır kapatmayalım diye 😂
Fatmadan @Deletedmom_49 @meliiisoz Aman olmasınlar daha iyi ben de gelemiyorum da çok aşırı değil öyle olsa ben de çekemem 🤷🏻♀️
Fatmadan Maşallah ikinize de ne güzelsiniz öyle çok güzel anne olacaksınız bence içimden geldi instagramlarınızı görünce söyleyim dedim kızlar 🧡🧡 Deletedmom_49 @meliiisoz
Deletedmom_49 Fatmadan ya canımsııın o senin güzel bakışlarıııın sen de çok çok güzelsin 🥰🥰 tatlişşş bebeklerimizle tatlişşşş anneler 🤍🫶🏻
Gzo Deletedmom_50 32 nasil oldum ama ne cektim halada çekiyorum sua grilarim olmasa dha rahat vakit gecircemde dualrim hepimize kizlar umarım saglikla gelir bebeklerimiz 🥲
Deletedmom_50 Gzo doğru canim geçiyor da nasıl geçiyor sende haklısın kuzum Allah yardımcımız olsun Rabbım sağlıklı sıhhatli bebislerimizi kucağımıza almamızı nasip etsin