38, haftama girdim felaket bir ishalim var günlük 5 kere falan gidiyorum ne yesem gidiyor çok karın ağrısı yapıyor var mı benim gibi artık yoruldum
Tuvalet sorunu
miraninannesi_ doğum çok yakın büyük ihtimalle 🥰
miraninannesi_ ben 12.haftamdan beri ishalim normalde iki günde bir tuvalete çıkmak benim için normaldi şimdi çok çıkıyorum ve o karın ağrısı beni öldürüyor bazen gece o ağrıyla uyanıyorum allahım çok kötü bir ağrı
miraninannesi_ doktorunla konussan bi kuzum cunku haftan dogum olmasi icin ideal bi hafta ve ishal dogum baslangici olarakta sayiliyor int arastir istersen ama belki usutmuste olabilirsin dikkat et ☺️
Anasibalasi ben anlamıyorum neden olduğunu bide 36 da böyle oldu ama onda suyun sınırda dediği için havuç suyu armut filan yedim ondan olduğunu düşüyorum ama bunda bişey de yemedim üff karın ağrısı cidden çok kötü ya :((
miraninannesi_ doğumun yakın büyük ihtimalle. Ama şu sıralar magnezyum sık ictiysen oda ishal yapıyormuş sanırım ☺️
beyzacmvrc yok aksine bıraktım onu 1 haftadır bacağım uyuşmuyor kurtuldum ondan. Bilmem ki nişan filan da gelmedi inşallah doğumdur çok istiyorum artık gelsin :)
miraninannesi_ hayırlısı olsun inşallah sağlıkla kavuşun💕
bademli_puding ben de 36 ve 38de oldum işte ama aşırı derece artık afedersin popom ağrıyor :((su bile içsem karnım ağrıyor gidiyorum :(
Elif3333 inşallah :)
miraninannesi_ senin doğumun yakın ondandır canım allah yardımcın olsun sağlıkla kucağına alda bitsin bu çileler inşallah
bademli_puding ay, inşallah öo teşekkür ederim Allah razı olsun hepimizin kolay olur inşallah
miraninannesi_ oyle gercekten insani deli ediyor karin agrisi ama sen genede doktoruna danis armutta ishal yapar ayrica ondanda olabilir 🤔
Anasibalasi geçen haftayı ona bağladım zaten ama bu sefer yemedim de durdu bakalım dün iyiydim :)