Laviniadim myangelson ilk hamileliğimde herşeye çok dikkat ederdim bu sefer fazla rahatım sanırım😕 annemi götürüp eve döneceğim gibi duruyor 🙏🏻
Laviniadim bademli_puding doğum başlatmayı hiç duymamıştım yok zaten sabah azcık girerim şeklindeki tüm düşüncelerim suya düştü evdeyim teşekkürler 🥲🫶
bademli_puding Laviniadim yok yok girme sakın kasları gevşetiyor açılmayı kolaylaştırıyor mesela yakın zamanda doğum yapan eltim sancı çekerken gitmişti öğlen gitti akşamına doğurdu
Laviniadim Durubebegim doğum sonrasına kadar artık hamam işi yalan oldu valla son karar annemi götürüp evde gelmesini beklicem 🥲🙈
Laviniadim nurdan1091 yaa sizde tam yerinde öğrenmişsiniz anladım yok girmeyeceğim annemi götürüp döneceğim eve artık 🤷♀️🙏🏻
Laviniadim myangelson amin teşekkürler 🙏🏻 Allah sağlıkla sizinde bebeğinizi kucağınıza almayı nasip etsin inşallah🥰🫶
elayaz_ Laviniadim kesinlikle normal zamanda bile hamamda kapma riskiniz yüksek oluyor hamileyken hiç kaçınılmaz heleki başından bir musallat olursa enfeksiyon 9 ay boyunca sürekli tekrarlıyor tecrübeyle sabit 😃
Busraakay_26 Laviniadim doktorum 37 haftadan sonra gidebilirsin dedi ama sanırım onda da gitmicem ailem izin vermiyor sende riske atma ki zaten haftan çok yeni sıcak kasları yumuşatıyor Allah korusun düşük falan olur
Hizligonzales Laviniadim doktorlar evde bile cok sicak suyla dus almayin diyolar dogumu baslatabiliyormus hic riske atmayın bide cok yenisiniz gitmeyin derim
-Seymaa- 7 aylık hamileyim ben iki kez gittim hiç de bir şey olmadı sadece havuza girmedim ama gittim
Adeninannesiiiii Laviniadim canim allah korusun burdan biri git bisey olmaz dese gitsen bisey olsa Allah korusun 😑 genel de cok sicak dus bile önerilmiyo diye biliyorum ben