Laviniadim Kızlar hamileliğim başındayım daha 10 hafta hamama giden oldumu 😅😅 doktora o kadar çok soru sordumki bunu burda halledelim lütfen 🙈🙈 giden beni aydınlatsın 🫣♥️
Papatyaamm90 Laviniadim eskiler uygun gormuyor cok sicak olduğu için sanirim daha çok yeni bence gitme
Tbayram Laviniadim Bende çok severim hamamı hatta doğumdan sonra hemen gidiceğim derdim. Bildiğim kadarıyla önerilmiyor hamilelikte hem hijyen açısındam hemde çok sıcak su belki kanamaya yol acabilir bence iyice araştırın risk almayın☺️
doga21 Laviniadim olmaz canım fazla sıcak suda yıkanmak bile hamilelikte sıkıntılı bir durum kan dolaşımını etkilediği için. Hamam için biraz beklemen gerekicek☺️
Kelebekcim Laviniadim bende çok istemiştim ama kimse uygun görmedi 28.haftadayım gitmeye korkuyorum sizde bekleyin bence
Laviniadim Tbayram hmm olabilir evet ama o derece bi sıcak ortam değildir belki annemle bizbize olursak açarım kapıyı diye düşünüyordum olmadı eve döncez o zmana 🥲
Smia Gdiilmez canım doktorda olmaz derdi sana zaten tehlikeli o kadar sıcaklık hem bebek için hemde artık cildin hassas olduğu için sanada zararlı
Laviniadim Smia anladm annemle gidecektim eşlik etmek için sanırım sadece yolda eşlik edip döneceğim😅 teşekkürler
Laviniadim Kelebekcim ya ortam rahat biyer hemen sitede zaten kapı açıp orda serinlemesi falan kolayda ama yinede insan korkuyor doğru en kötü eve döncem artık herkes gitme diyor 🙏🏻
Laviniadim Egeminannesi annem benide götürmek istemiyor ama ben salça oluyordum bi ihtimal diye 😅 neyse gitmicez belli oldu🙈
elayaz_ Laviniadim hamileliğin çok başındasınız kaldı ki çok sıcak suyla bile banyo yapma diyor doktorlar kasların gevşememesi için hamama hiç Gitmemeniniz lazım düşük tehlikesini 2 katına çıkarıyor ikincisi enfeksiyon kapma riskinizde çok yüksek
Laviniadim myangelson ilk hamileliğimde herşeye çok dikkat ederdim bu sefer fazla rahatım sanırım😕 annemi götürüp eve döneceğim gibi duruyor 🙏🏻
bademli_puding Laviniadim canım bizim burda doğumu başlatmak için giderler yani bence uygun değil ama yinede doktor değiliz bilemeyiz aşırı sıcaklık beli yumuşatır rahmi açar
Laviniadim bademli_puding doğum başlatmayı hiç duymamıştım yok zaten sabah azcık girerim şeklindeki tüm düşüncelerim suya düştü evdeyim teşekkürler 🥲🫶
nurdan1091 Laviniadim hamam ve sıcak suyun tehlikeli olduğunu söylemişti doktorum. İlk hamileligimi hamam tatilinde öğrenmiştim hiç suya görmemiştim.
Laviniadim nurdan1091 yaa sizde tam yerinde öğrenmişsiniz anladım yok girmeyeceğim annemi götürüp döneceğim eve artık 🤷♀️🙏🏻
elayaz_ Laviniadim kesinlikle normal zamanda bile hamamda kapma riskiniz yüksek oluyor hamileyken hiç kaçınılmaz heleki başından bir musallat olursa enfeksiyon 9 ay boyunca sürekli tekrarlıyor tecrübeyle sabit 😃