Cansumsu ben yasadim bacim oglumda ne cektim varya 28 haftalikken bi bulantimla kusmamla hastaneye gittim dirk erken digum diyerek aldilar snra neyse acilma 1 cm 29 haftalikken tekrar kontrole gittim bu sefer sancim cikti baya nst de gene aldilar yatisim yapildi ama ertesi gun cikariyorlar acilmam olmayinca ciğer gelistirici fln vuruyorlar serum fln diyordum snra dedim gitmicem 32 haftalik olana kdr 32 haftalik oldum bu sefer cok sancim cikmis bende bsy yok nst de hep sancim cikiyor gene yatis yapildi tm dedim riske atmiyim kabul edeyim acilma 1 cm hala doktr dedi boyle giderse yarn suni sanci verip dogutcam dedi ben ogle dedi diye hemn o gün imzami atip ciktim dedim 37 olana kdr gitmicem sancim gelesiye kdr beklicem 37+6 oldum doktr dedi 1 bucuk cm acikligin var yatis yapmayalim sen sancini evde cek gel dedi suyun vs gelirse dirk gel dedi tmm dedim o gun gece suyum geldi ve yatisim yapildi bu sefer inaniyordum dogurcagimi o yuzdn korkma canim bebek vakti saati varsa gelir ama vakti sati yoksa aninda gelir benimki baya yatis yapildi bana suni sanci verip dogutcaklardi iyikide imza atip cikmisim dedim sende yatis yaparlarsa yat ciger gelistirici verirler durdurmaya calisirlar inşallah zamninda gelir morrelini hep yuksek tut