Elifinal Hamilelikte sigara icen varmi? Haftamdayim sigarayi bir turlu birakamiyorum ve bu beni sinir ediyor 😔😔
Esoo0698 Elifinal 24+3üm ilk 2-3 ay içmedim midem bulandığı için sonra 1-2 derken tekrar başladım ama günde 4-5 i geçmiyodur içtiğim
momoftwins Makedonsko_devojce1213 ben bazen 3 bazen 5 bazen 7. Asla bırakamıyorum ama az içtiğim günler oluyor. Bırakmakta istemiyorum çok gergin ve sinirli oluyorum
Ozlem_1997 Bende 5 haftalığım çok zor bir durum sürekli içenler için dışarıdan söylenen sözler daha çok sinir ediyor insanı malesef😞
Elifinal Ozlem_1997 malesefki… bebegim icin bende birakmak icin cabaliyorum lakin bir turlu olmuyor ve insanlar gercekten susmuyor….
Esengll 35haftaligiz ve gunde 2 paket sigara iciyorum azaltayim dedikce cogalttim ama elimden hicbswy gelmyo 😰
yabadabaduu Esengll bende içiyodum halada içiyorum ama bacım seninkide çok fazlaymış naptın sen yazık bu kadar ama azaltsaydın bari
Nejla1069 Esengll bende senin gibiyim 28 haftalığız ama günde 1 paket içiyorum deliricem aklımdan çıkmıyor hiç eşimle tartışıyorum ama napim yaşadığım yerde yalnızım kimsem yok sadece rabbim var kendimi sürekli sigara içerken buluyorum
yabadabaduu Deletedmom_103 kentin vardı bi tane eşimde ondan alıyodu bana en ince slim white mı ne öyle birşey
pnarusluu Elifinal ben bıraktım ama nasıl oldu da bıraktım bilmiyorum 😂 3 haftalıktı öğrendim şuan 6 haftalık oldum ve içmedim daha yanında içenler oluyor canımda çekmiyor sanırım iradeli bir şekilde devam edicem 😂
Deletedmom_103 pnarusluu bende de öyle oldu galiba aklıma gelmiyo bazen, bazende bi vuruyo gitmiyo. Günde baya 3 e düşürdüm
Feyzaclk pnarusluu tebrik ederim👏üstüne çok düşünmeden bırakmak gerekiyor ben de 4 haftalıkken bırakmıştım. Şimdi 30. Haftadayız şükür
Esraa79 Elifinal bende bırakamadım maalesef azaltmaya çalışıyorum ve hafif sigaraya geçiş yaptım🙋🏼♀️
pnarusluu Deletedmom_103 banada arada vuruyor vurmuyor değil ama hemen başka bir uğraş buluyorum ve aklımdan çıkıyor. Aklıma ne gelirse orayı temizliyorum artık ev devamlı temiz bu konu yüzünden başımda bir hunim eksik 😂
NobleMom Elifinal 15 yıllık tiryaki olarak çocuklarımın haberini aldığım hafta bıraktım. Emzirme dönemide aradan çıkınca tekrar başlıcam. Bu çok büyük bir vebal. İnşallah bırakabilirsiniz
Ozlem_1997 Elifinal bağımlı içiciyim aklımdan çıkmıyor birde bırak muhabbeti olunca insan çok üzülüyor bırakabilsek zaten bırakıcaz bizim bebeğimiz sonuçta insan karşı tarafı anlamayınca ağzı olan konuşuyor 😞