ciceklianne Cansumsu evet evet enfeksiyon, mantar hepsi için. Daha bugün sordum doktoruma. Kullanabilirsin diye. Tekrarlayan idrar yolu enfeksiyonum vardı. Bu yağ sayesinde biraz düzeldim
Livealittle Susamannem canım doktora görünmen gerek. Fitil ve ilaç veriyorlar. Bana şase vermişti birde 7 günlük fitl vermişti.
Cansumsu Livealittle antıbıyotık kullandım ama fıtıl kullanmadım hıc verselerde kullansam bıtse artık🥴
Cansumsu Zeyzey055 hepsını yapıyorum 5 aydır valla hamilelik uretıyormus🥴 en son ole demıstı doktor birde erken dogumu tetıkledıgını duydum endısem o yonde
Livealittle Cansumsu fitil bana yazdı doktorum böyle sabuna benziyor yapısı beyaz birşey bilmiyorum herhangi bi acısı yoktu ama attıktan sonra akıntı cok yapıyor bakalım geçer inşallah canımm geçmii olsun
Zeyzey055 Cansumsu inşallah zamanında dogurursun canim 35 36 ya da gelsen kafi rabbim doğurur doğurmaz kucağına almayı nasip etsin… bol su iç sen mutlaka canim
Cansumsu Livealittle cok tesekkur ederim belkı bu kontrolde banada yazanbılır cunku gıtmıyor ve bıtmıyor ypıstı bıze😳
Cansumsu Zeyzey055 amin cok ama cok tesekkur ederim Allah hepımıze zamanında dogurmayı nasıp etsın ınsallah🥰🙏
Mikoosu Cansumsu bende öyleyim canım suan bir takviye kullanıyorum insallah faydasını gorururum kardesim de böyleydi o gördü