Susamannem Hamiler merhaba suanda 30+4 günlük olduk idrar yollarımda enfeksiyon çıktı ne yapmalıyım bilgisi olan varsa yazabilir mi acaba 🥰
Azeriqizi Susamannem ilk haftalardan savasiyorum 32haftadayz gecmedi .oyle bir seyki .doktorda ilac filan vermiyor artik bol su ic iciyorum ama yinede fark yok hersefer cikiyor ve idrarm bulanik akintimda sari ve cok🤦♀️
Aslibali Susamannem bol su icmeniz gerekiyor da sadece oyle duzelmiyor illet bir hastalık. Mutlaka size fitil, antibiyotik ya da tek kullanımlık toz içecek verir doktor.
Cansumsu Hamileliğimi öğrendiğimden bu yana geçmeyen enfeksiyonum var kullanmadığım antibiyotık kalmadı suda eritme olsun hap seklinde olsun bu sekılde yasayan anne adayları varmı? Bu artık beni korkutuyor🥹
ErdAys58 Cansumsu antibiyotik verdi ben kullandım geçti şükür bide suyu bol iç mesaneyi temizlesin iyce
Mikoosu Cansumsu bende öyleyim canım suan bir takviye kullanıyorum insallah faydasını gorururum kardesim de böyleydi o gördü
Cansumsu ErdAys58 ben aylardır kullanıyorum ve sureklı tekrarlıyor doktorum hamılelıgın urettıgını soyledi. Sıklıkla iç çamasırı degısıklıgı genıtal dezenfektanlarda kullanıyorum doktorun verdıgı hala bir faydası olmadı
Cansumsu Azeriqizi bızde aynı sekılde demekki gebelık sonuna kadar bızımle bu enfeksıyon bı rısk yasatmasından korkuyorum acıkcası
ciceklianne Cansumsu evet evet enfeksiyon, mantar hepsi için. Daha bugün sordum doktoruma. Kullanabilirsin diye. Tekrarlayan idrar yolu enfeksiyonum vardı. Bu yağ sayesinde biraz düzeldim