Seydusss catandgirlmom Beni bilgilendirmedi bile valla baksana kendi kendime bir yol bulmaya çalışıyorum 😔
Seydusss Rabissssscee Detaylıda kalbine ve iç organlarına uzun uzadıya bakılıyor diye biliyorum bizim hiç öyle bi kontrolümüz olmadı
Rabissssscee Seydusss kordon kan sayımı, kalbi, safra kesesi, karın çapı, beyni, kafa çapı vs vs her gittiğimde bakıyor ve bak bu burası vs diye bana da gösteriyor doktorum her kontrolüm ortalama 15-20 dakika sürüyor :)
EbruMD Seydusss arayın direkt sorun bence hemen özel mi devlet mi bilmiyorum ama randevu bulması zor olabiliyor
AnnesiyimM53 Seydusss aynen hiç birşey bebişlerden önemli değil vallahi doktorlar hiç önrmsemiyor anneleri hep şüphede bırakıyor benim bebeğim de böbrek genişlemesi var o günden beri Piskolojim çok kötü
cihaninannesi Seydusss Öncelikle sık ultrasona girmesini istemiyorum diyorsunuz ama ultrason bebekler için zararlı değil. Radyasyon içermiyor ses dalgaları ile bebeğinize bakılıyor bu yüzden korkmanıza gerek yok. Ben detaylı ultrasona 22. Hafta da girdim en uygun olan haftası o zamanmış doktorun öyle demişti
Canireem Seydusss ultrason radyasyon değil ki ses dalgası ile bakılıyor öyle olsa hiç bebeğe bakılır mı ses dalgaları çarpması sonucu cisim ortaya çıkıp gözüküyor