Seydusss Kızlar detaylı ultrason kaçıncı haftada yaptırdınız, biz bugün 22 haftalık olduk, geçen haftaydı kontrolümüz ve doktorumuz detaylı için gün vermedi kafam karıştı, yine bu hafta da gitmek istemiyorum sık ultrasona maruz kalmasın bebek diye
EbruMD Seydusss bende tam 22 haftalıkten girdim ama içiniz rahat olabilir ultrason muayenesi radyasyon içermez
Canireem Seydusss ultrason radyasyon değil ki ses dalgası ile bakılıyor öyle olsa hiç bebeğe bakılır mı ses dalgaları çarpması sonucu cisim ortaya çıkıp gözüküyor
catandgirlmom Seydusss 19+5 falandı detaylımız kadın doğum değil de perinatolojiden gün aldığım için doktorum 3 hafta öncesinden aldırmıştı muayeneyi
Seydusss catandgirlmom Beni bilgilendirmedi bile valla baksana kendi kendime bir yol bulmaya çalışıyorum 😔
Seydusss Rabissssscee Detaylıda kalbine ve iç organlarına uzun uzadıya bakılıyor diye biliyorum bizim hiç öyle bi kontrolümüz olmadı
AnnesiyimM53 Seydusss 18-23 haftaları arası yapılır canım bende gittim memnun kalmadım çarşamba tekrar gidicem
Rabissssscee Fatmacar-123 bana Özel bir durum mu bilmiyorum ama 8 sene sonra türlü tedavilerden sonra kendiliğinden oldu doktorum da durumu biliyor ondan kaynaklı da olabilir ☺️ küçük şehirdeyim doktorum kadın doğum uzmanı + peritanolog olarak geçiyor özele gidiyorum
Sultan_bozdemir Haftamda detaylı ultrasona girdim ve hiç bu kadar içim rahat çıkmamıştım o kadar güzeldi ki anlatamam duygulanarak ayrılmıştım odadan tüm detaylar sonunda yüzünü ilk kez görmüştüm ve ağlamıştım randevumu bir ay önceden almıştım bence herkes gitmeli ..🤗
Ao526- Seydusss 22+3 de yapıldı. 20-24 haftaları arasında yapılıyor Detaylı 🙏🏻 Ultrason ses dalgaları ile görüntüleme yapıyor, radyasyon yaşamıyorsunuz içiniz rahat olsun 🙏🏻