designermoms saglikli dogumlar dilerim vaktinde saglikla gelsin insallah minnosunuz 🤲🏻 kendinize stres yapmayin oncelikle bu durumu daha cok tetiklersiniz, 37+2 de preeklemsi ile dogum yaptim. Son haftalarda bebegimin kilo alimi cok yavaslamisti karin cevresi 3 hafta geriye dusmustu ben cok tedirgindim kilo alamazsa kuvoze girecek diye, dogum sonrasi bebegim 1 hafta yogun bakimda kaldi ama kilodan degil hep ondan korkmustum halbuki ama haftasi erken dogum haftasi olmamasina ragmen solunum sıkıntısıyla dogdu oksijen destegi icin alindi, doguma yakin idrar yolu enfeksiyonu gecirdigim icin de antibiyotik tedavisine baslandi. Yani demem o ki kendinize hic stres yapmayin gunun sonunda olacagin onune gecemiyorsunuz kilosu az olacak kuvoze girecek diye korktugum bebegim 2700 gr dogdu ama baska sebeplerden alindi yanimdan. 32 ye kadar ulasmissiniz cok sukur artik en riskli haftalari atlatmissiniz saglikla kavusun yeter ki gerekiyorsa kuvoze de alinsin korkmayin hastaneden sag salim alip ciktiginizda her sey geciyor unutuyorsunuz ayri kaldiginiz zamanlari da 😌🌻