Edaozer Eksijelibon nst sonucuna göre doğum badlangic sancısı varmış ama ben kendimi çok iyi hissediyorum ve acilmam 1 cm falan olmuş şuan yok galiba
Suheyla2 Edaozer erken doğan insanlar erken doğum yaparmış bunu bana doktorum söylemişti ben erken doğmuşum 2 çocuğumda erken doğdu zaman kaybetme su bebeğin yaşam alanı yarını bekleme bence
Edaozer Şuan hastanedeyim zaten doğum başlangıcıymıs ama şuan doğumu durdurmaya çalışıyolar bana da doktorum demişti zaten erken doğum olabilir ama bu kadar erken düşünmemiştim
Edaozer ikiminiskoala çok teşekkür ederim Allah razı olsun seninde bebişini sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah. Olmayanlarda en güzelinden bu duyguyu yaşatsın inşallah.
eylulmihrasmom Edaozer çok şükür bende şu an 23+1im 5.5 cm açılmam vardı suyun bi kısmı geldi açılmamı düşürdüler bebek yukarı çıkmaya başladı korkuyorum ama tedavi iyi gidiyor zeynep kamildeyim insallah benim bebiş de durur🤲🏻
1melekannesi3858 Edaozer amnisure testi 100% mu sonuc veriyo bende cuma günü yaptırdım negatif çıktı doktor o çok önemli mutlaka öneririm dedi yaptırdık iç camasirinda islaklik olduğundan dolayı
Edaozer 1melekannesi3858 bende yaptırdım negatifti sonucsa sorun yoktur akıntı öyle su gibi olabiliyormuş bazen 1melekannesi3858
Edaozer eylulmihrasmom bende Zeynep kamildeydim ebeler çok iyiydi lütfiye hanım ilgilenmisti benimle perinatoloji bölümünden
eylulmihrasmom Edaozer ebeler hemşireler çok iyi gerçekten 3 gün doğumhanede kaldım yakın gözlemde 2 gündür de perinatolojideyim ne kadar süre kaldın? benim de suyum artmaya başlamış şükürler olsun açılmam hala 3 cm
1melekannesi3858 Edaozer benimkide negatufti bebekten su gelişi yok dediler çıkardılar beni yoksa hastanede tutacaklardi 34 haftama kadar