Fatmaalkaya Bende dün sorunca tansiyonun düşüyor olabilir dedi ama o sırada ölçüyorum normal çıkıyor gerçi gün boyu süren bişey benim ki
tlhmrv Ervaduru ilk hamileligimde oluyordu doğum yaptım yine geçmedi devam etti goz doktoruna gittim ve bu gözün arkasında bi sıvı varmış onda azalma olmus ondan oluyomus normalde 40 yaş uzerinde oluyomus bnde erken baslamis doktor normal dedi herkeste olabilir dedi gebelik döneminde de bı çok organ etkileniyo gözde etkilenir gebelikde de olması normal dedi şuan hamileyim yine oluyo tansiyonun normalse korkma tedavisi vs yok böyle devam edicek
Zeykan Ervaduru hamileligimin ilk başlarında çok oluyordu internetten baktım gözle ilgili normal yazınca gitmedim midem bulanınca alırı oluyor zaten ozaman gözümün önünü görmüyorum şimdi 12 haftalık oldum oturdugumda ara ara oluyor minik minik uçuşan noktalar
Ervaduru Zeykan gitmediği völüm kalmadı mr çektirdim ben gebelik zehirlenmesi sandım defalarca tahlil verdim artık deli gözüyle bakıyorlar
Burcumommm @"Ervaduru Bana da oluyor arada yemeğini ye, suyunu iç ,uzan dinlen önemli bir şey değil bence.
irem1- Ervaduru gayet normal 30haftalığım hala daha devam ediyor bende bu şikayet nokta şeklinde uçuyor bol bol dinlenmeye çalış o sırada
Ervaduru irem1- ya vallahi Ucan seylerş rakmamaya çalışıyorum baş ağrısı başladı 1 haftadır da felaket balgam ım var ondan mıdır nedir akşam saatleri olunca kötü agru gieiyoe.
Zeykan Ervaduru benimde öyle 6 haftalıkken lekelenmem oldu igne yapıldı sorun yok daha sonra kanama alanı bar dendi fitil verildi oda bana alerji yaptı nefes alamadım ve ayaklarımdan gözüme kadar şiştim acile kaldırdılar sonra tam düzeldi derken idrar yolu enfeksiyonu oldum daha sonra yine lekelenme oldu kanama alanı yok dediler alerjım oldugu içinde birşey vermediler ama hcg baktılar düşmüş 8.haftada artık inişli çıkışlı olabiliyormuş ama bilmiyordum korktum doktoruma gittim artık herşey normal dedi maşşallah gayette güzel ilerliyordu dün akşam aşırı bir kanamam oldu sabahınada ikili tarama yaptırmıştım sorun yok denmişti herşeyi iyiydi bebegimin akşam mecbur acile gittik bebek yine iyi kanama alanı yok denecek kadar az hatta bulmak için 5 doktor çagırdılar görmekte aşırı zorlandılar mecbur igne verdiler alerji yaparsa gel dediler şükür birşey yapmadı kanda durmuş gibi ama yinede dikkat etmeye çalışıyorum 12+5 oldum neyin kanaması bu bebekde saglıklıyken bilmiyorum cidden zor hamilelik ama onu korumak için gerekirse hiç kalkmam yerimden
tlhmrv Zeykan bazen bebekden bağımsız kesenin yanında kanama alanı oluyo belki ondan kaynaklı bişey olmuştur sizdede
tlhmrv Zeykan bndede oldu canım progesteron falan verdi dinlendim bı kaç haftaya geçti bişey olmz korkma ayaklarını yukarınj dik yat