Bsra_x 38+1haftalığım ara ara sancı gelmesi normal mi suyum nişanım flan hiç olmadı ama belde karında ara sancılar oluyor
ilkimbebee Bsra_x tabi normal canım yaşancı sancı dakikalarını takip et suyun va geldiği zaman bekleme direkt hastaneye git
ilkimbebee Denizegeabioluyor 3100 kilolu benek değil normal doğum gözüküyor doktorum fazl kilo iyi değil diyor ama benim içim rahat değil zaten yanılma payı da olur zayıf gelecek heralde
Denizegeabioluyor ilkimbebee aynen canim kilosu fazla olunca normal dogum olmuyo olursada annenin dikisi cok oluyo saglikla gelsinde sen onu besler aldirisin kilo 😊
Massey ilkimbebee hayırlısıyla kucağınıza alın insallh normal doğum olabileceği kaçıncı haftada belli oldu acaba 🌸
ilkimbebee Massey amin inşallah teşekkür ederim. Bebeğin pozisyonuna bağlı ama daha net olarak 36-37 de belli oldu çatı muayenesinden sonra
Sinemgirgen ilkimbebee bizde bugünden itibaren lahana olduk Perşembe kontrolüm var 37. Haftada 3250ydi kilosu açıkçası mal gibiyim ne bir korku ne bir heyecan durup durup temizlik yapıyorum ağrı sızı da yok umarım normal gelir
Mormenekse26 Sinemgirgen benimde 38 olucak yarın. Geçen hafta kontrol vardı 3100 gramdi kilo. Bu hafta perşembe nst gircem bakalım normal dedi doktor ama gün yaklaştıkça heyecan artıyor
ilkimbebee Sinemgirgen kız o nasıl laf jahahaj benmisin😅😅 yarın bizde kontrole gidicez bakalım ne olucak büyük ihtimalle yine nst bağlarlar. İlk gebelik mi canım
Sinemgirgen Mormenekse26 Kilo kendini sabitliyormuş bu haftalarda benimki durdu 1 haftada hiç almamış dahada almaz dedi inşallah normal doğum olur en güzeli 🙏🏼❤️ haftaya çatı muayenesi var sizin ne zaman yapılacakmış
Sinemgirgen ilkimbebee ahaha sinir oluyorum kendime dümdüz sıfır duygu durumu diye ondan😀 ilk gebelik sancı çıkmadı dün haftaya yine nst ve çatı Muayenesi olacakmışım o zaman 39. Haftam olacak sizde durumlar nediir
Mormenekse26 Haftaya Perşembe 2.cati muayanesi yapılacakmış aynen. O zamana bakalım dogurmassam tekrar muayane etcek. En sonki nst de kasılma çıkmadı