ladyax Afrodid vajinal ağrı ilk 12-16 haftalar arası görülebilir 16 dan sonra geçmesi beklenir ve doğum yaklaştığında tekrar ortaya çıkar
Barismom Afrodid sizede çok geçmiş olsun aynıyız demek bizde bugün 15+2olduk😊 eğer sadece magnezyum eksikliğiyse vitamin takviyesiyle hallederiz inşallah 🙏 giyinirken bile oturarak giyiniyorum yoksa ağrıyor 🥺
Barismom sevcanbyhtn merhaba bugün doktora gittim ve vajinal kemik ağrısını sordum doktoruma, magnezyum eksikliğinden kaynaklandığını korkacak bir durum olmadığını söyledi. İlaç yazdı ve pilates egzersiz yürüyüş falan yapmamı önerdi
sevcanbyhtn Barismom unutmayip geri dondugun icin cok tesekkur ederim cnm bende gittigimde yazdiririm ilactan gecmis olsun sanada 😊
Barismom sevcanbyhtn rica ederim ne demek sana da şimdiden geçmiş olsun, en azından korkacak bişey yokmuş ama yinede dikkat et kendine ve ani hareketler yapmamaya çalış 😊
Aysenurercys Crescent96 bende oyleyim gecmiyo yururken topal gibi yurumeye basldim sol ayagimin ustune basip pijamami bile giyemiyorum nasil gecicek allah yardim etsin