Mumm91 Beggg sizin paylaştığınız sayfa var ya orayı diyorum burada mağazası var ben de mobilyacıya yaptıracağım
Kalbiimde2can Beggg ayy bu ara temizlik gözümde o kadar büyüyor ki🙈😬😅 herseyde aklima temizligi kolay olan seyler geliyor cogu seyi atasim geliyor sirf temizlememek icin 🤣
Beggg Kalbiimde2can bizim ev sade olduğu için temizliği çok kolay oluyor ama ne yaparsam yapayım her gün ev toz içinde😅
hamilebirisi 1.nin silmesi zor olur kullanışı da önemli bence. 2 dolaba 1 numara kulplar çok güzel olur bence. 1.yi değişik gösteren kulpları gibi geldi
Kalbiimde2can Beggg bizimde sade fazla esya yok ama yinede ne kadar silsen süpürsen ertesi gün yine toz oldugu icin koltugu bile atasim geliyor🤣
Beggg Kalbiimde2can yok mu bu tozlara kalıcı çözüm bulacak bir baba yiğit ya kaç bin olursa alcam vallah😅
Beggg minikmucizeemaak hazır şekilde görmedim pinterestte gördüm ama sanki bir tanıdık ikeadan yapmıştı parça parça ama ne kadar tutmuştur bilmiyorum biz şimdi ustaya dolap ve yatak yaptıracağız 10-15 tutar dedi bize çok iyi geldi etrafımızda herkes 20 bine anca indirdik diyor😅