Sana şöyle bir örnek vereyim, çok yakın arkadaşım (birbirimizden farklı şehirlerde yaşıyoruz) ilk doğumunu özelde yaptı senelerce ballandıra ballandıra öyle iyi ilgilendiler böyle iyi ilgilendiler diye anlattı sezaryen olmuştu ve çok memnundu, 2. Doğumunu da nasıl olsa sezaryen olucam para vermeyeyim diye devlet hastanesi tercih etti ve kendini hep şöyle telkin etmeye çalıştı ‘’amaannnn özeldeki de doktor burda ki doktor, ne olabilir ki ? Özelde ki hemşire de ilgileniyor buradakide ilgileniyor, (benim bu doğumumda özele gideceğimi biliyor) benim aklım olsaydı ilk doğumumu devlette yapardım boş yere özelde yapmaya gerek yok, boş yere o kadar para vermeye gerek yok’’ dedi sürekli ama bunları söylerken sanki devlette doğumu küçümsememek için söylüyor gibiydi. 2. Doğumunu devlette yaptı ve bin pişman oldu. Ne ilgi ne alaka ne saygı. Doktor doğumdan sonra 1 kere uğramış daha gelmemiş, hemşireler sert davranmış. Bebek odaya geç gelmiş odası kalabalıkmış yani aşırı pişman oldu. Her devlette doğuran pişman olacak diye bişey yok her özelde doğuranda dört dörtlük yapacak diye bişey yok ama biraz daha özenli davranan insana saygı gösteren yerler her zaman önceliklidir. Bana özel fiyatınız da çok uygun geldi Allah içinize sindirsin inşallah. Gönlünüzce olsun 🙏🏻