Aylinslmci Merve1954 evet ılk hamıleleıgımde 63 ıle hamıle kalmıstım 81 ıle doguma gırdım. Sonrasında kılo verdım allahtan ıkıncı hamılelıgımdede 62 ıle hamıle kaldım 77 oldum doguma kadar bundada 81 olurum herhalde 😀🤦🏻♀️
Merve1954 Aylinslmci hadi inşallah ☺️ Bende 33. Haftamdayım 11 kilo almışım bile ve bianda artıyo kilom daha geçen hafta doktora gittiğimde 9 kiloydum
Songuleyup pandasever hic sorma dalga gecer gibi 1kilo almisim bile demesi kimsede odemde olmuyo sanirim regli goremiyoruz hamile kaldigim ay bile fark etti bu durum sasiriyorum gercekten burdaki yorumlara .
pandasever Songuleyup kesinlikle katılıyorum regl dönemlerinde ekstra ekstra şişlik ödemim oluyor. Herkes en fit hamile benim egosu kasıyor yorumlarda. Hayır saçma olan Bebek büyüdükçe anne kilo almasa bile annede karnında artan hacminden dolayı suyu plasenta bebeğin kilosu vs. Her türlü tartıda artış görülüyor. Nasıl ben 30 haftalığım 1 kilo aldım yok hiç almadım diye sallıyorlar bilmiyorum. İstisna bünyelerde var tabi ama sanırım burda herkes istisna😅😅😅
MerveeMerve Busra98712 39a 1 kaldi :) hamile kaldigimda 55 kiloydum suan 68-69 oyle gidiyorum daha da almam galiba :)
Zulom- 32+5 200 gr almışım yanliz seker yuklemesinde şekerim çıktı bu sebepten diyetisyene gidiyorum 77 ile hamile kaldım 77.200 gr kilom aserdigim halde yiyemiyorum anlayacağınız
Aynenkanka Busra98712 hamileliğim boyunca 9 kg almıştım, doğum yapalı 20 gün oldu sezaryen oldum 57 kg ile hamile kalmıştım 56 olmuşum. Diyeceğim o ki fazla kilo almamak en sağlıklısı ama zatn emzirmek bence müthiş kalori harcatan bir şey 🥰
esra1791 Miran41 hiç korkma bence 17 kilo aldım ben hamileliğimde 56 kiloyla hamile kalmıştım 16 aylık oğlum 4 aylık hamileyim 52 kiloyla hamile kaldım şimdi kızıma 16 ay boyunca çocuğa bakınca normal kilomun altına düşmüşüm 😂🥰🙈 şimdi hiç takmıyorum hep yiyorum 17 haftalık hamileyim 5 kilo aldım🙈🤷♀️
esra1791 Aselyusra ben ilk 17 haftada aldım cnm 5 kilo neden durdurcN 8-12 kilo arası alınması gereken normal kilo bebeğin sağlıklı olsun takma veriliyor kilolar 17 kilo aldım 16 ay önce doğum yaptım 12. ayda 52 kiloya düştüm oysaki 56 kiloyla hamile kalmıştım. 4 aylık hamileyim 57 kiloyum şuan 😁🙈
Songuleyup pandasever vala benim cevremdeki kadinlar en asagi 20kiloyla girdiler doguma burda bunlari okuyorum kendi mi kotu hissediyorum cok mu aldim acaba diye asiri sacma 20kilo alanlar eski hallerine dondu bu arada korkulucak biseyde degil ben anlamadim arkadasim hep boyle postlar goruyorum hic inandirici gelmiyo.
KE_A Henüz 11 haftaligim kaçıncı haftadan itibaren kilo alınıyor bilmiyorum ama daha almadım aynı kilodayım , inşallah 1-2 ay daha almam, çünkü kilolu hamile kaldım 🤭
miraninannesi_ Aylinslmci demek ki kendimi üzmeye gerek yok ilk, hamilelik ve 60 lar da hamile kalanlar 18 19 almadan doğuramıyor :)) bende aynıyım çünkü
engineermom_ Sahdormommy ben 26 haftalara kadar neredeyse 1 kg aldım sonrasında ise 34 haftada 20kg almış olarak devam devam ediyorum. Şu iki haftada ise kilom sabitlendi 36 haftalık olduk doğuma da böyle girerim inşallah 🙏🏻
Nazugrak16 Busra98712 37 haftalık gebeyim 69 ile başlayıp arada 66 ya kadar düşüp şuan 74 ile devam ediyoruz 5 kilo almışım