Asli_bora Bizde yarın tam 30 haftalık olucaz çok heyecanlı hamileliğim çok zor da geçse şükürler olsun az kaldı Allah’ım tüm isteyen herkese nasip etsin inşallah 🤲
Nursaygi minnakbebem Evet sezaryen olucam canım bende normal düşünüyodum ama bazı sebeplerden dolayı zorunlu sezaryene döndü. ☺️
Yusuf2104 Nursaygi 37+6 12 Mayıs cuma doğumum Allah nasip ederse adı da Yusuf olacak 🥰 çok tuhaf oldum resmî görünce 😇 rabbim sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin inşallah 🤲🏻🤲🏻
Asli_bora Sulte yani ilk 4 5 ay çok daha kötüydü şimdi buna şükür diyorum mide bulantısı ve koku hassasiyeti çok yaşıyorum pek beslenemiyorum herşeye rağmen çok güzel ama inşallah sağlıklı bir şekilde alırız kucağımıza 🤲
Nursaygi iremasmahan06 Biraz inatçı sanırım ya da gününü tamamlamayı bekliyordur miniş sağlıkla gelsin. 🥰
Cansu261 Nursaygi hadi insallaah ayni gün doğmus oluyoruz bende 18 mayis dogumluyuz Allah saglikla kucagina almayi nasip etsin 🤲
Fatmaa04 Cansu261 allah yardımcınız olsun inşallah 🤲🏻 dualarım sizinle ve şu an doğum yapmak üzere olan bütün annelerle Allah tek nefeste kurtarsın ❤️
Cemile76 Bende pazartesi günü inşallah doğum yapacam , ve sezeryan çok ama çok korkuyorum , inşallah kolay geçer, Rabbım hepimizinkini sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin inşallah 😇🥰😍☺️
Nursaygi Cemile76 Ay bende korkuyorum sonrasından çok ağrı acı olur mu diye. 🙈 İnşallah kolaylıkla en az ağrısız acısız bir şekilde geçiririz. 🙏🏻🥰
Tiiffany annebebek7 Sezeryan olacak mecburiyetten bizim 3.dogum diğerleri de öyle oldugu için. Sizin??
Senel6767 annebebek7 mayis bebeklerinin çoğunlukla kiz olduğu söyleniyor sizlerde durum neler benimde bir kızim olacak inşallah son 5 uygulamaya göre 😊🤲🤰🌺
Bus1-ra Sena-cy00 haftalarımız aynı bende cuma günü 35 e giricem 16 Haziran 40 haftam dolacak ama bana da hala bişey demedi doktorum , benim ağrılarım ve kasılmalarım var tek korkum erken gelmesi 🙈