Okanilkim Ayseoztrk bende senin gibi düşünüyorum ama oğluşum gelmedikçe stres oluyorum doğsun istiyorum🤦🏻♀️
Ayseoztrk Okanilkim aynen ya artık kucağıma almak istiyorum benden geride olanlar doğurdu. Herkes dalga geçiyor benimle artık of off
Fnur05 Ayseoztrk pazartesi kontrolümüz var canım o zamana kadarda birsey olmazsa büyük ihtimal sezeryan için gün verecek 🙄🙄 kanalada girmedi daha normal doğum istedim en başından beri ama hayırlısı artık ne deyim senin doktorun ne diyor canım
Ayseoztrk Fnur05 aynen canım ya ben de başından beri normal istedim ama oğluşum gelmiyor bir türlü. Benim doktorum salı gününe çağırdı gelmezse uyarıcaz dedi , uyarmaktan kastı ne anlamadım ama
Ayseoztrk Aysel123 ben de sabah öyle ağladım eşim kızdı hatta. Seni çok iyi anlıyorum ama çünkü gerçekten stresli bir durum inşallah gelir evlatlarımız daha da bekletmeden bizi. Senin doktorun ne diyor peki?
Aysel123 Ayseoztrk iki günde bi kontrol olacak pazartesinden başlayıp ona göre Yol izleyecek bakalım hayırlısı olsun hepimiz için ya
Ayseoztrk Aysel123 aminn canım benim Allah yardımcımız olsun 🙏 inşallah müdahalelere gerek kalmadan kendileri gelirler bebişlerimiz