Ayseoztrk Kızlar 39+5 günlük hamileyim kısmetse normal olacak ama oğluşumun gelmeye hiç niyeti yok 😢 her gün bugün doğum olur mu acaba diye başlıyorum güne ama hiçbir belirtim yok. Doktorum salıya kadar bekliycez salı günü alttan uyarıcaz dedi. 37. Haftamda izne ayrıldım günlerim boşa gidiyormuş gibi hissediyorum zaten izin sürem kısıtlı :( her gün yürüyüş yapıyorum başka ne yapabilirim ?
Balkiz Ayseoztrk squat yapabilirsin merdiven inip çıkabilirsin. Birde sık sık ılık duş alabilirsin. Aslında az kalmış 3-4 güne gelir sanki :)
Aybukealtintas Ayseoztrk Al bendende o kadar 39+5 hala tık yok ne gelen var ne giden, ne sancı ne agrı 😂👶
Fnur05 Ayseoztrk bizde 39+5 olduk ama tık yok 🤦🏼♀️ İyice bunaldım artık doğurmak istiyorum ama hiçbir belirti yok bu zamana kadar düzenli yürüyüş yapıyodum ona bile halim yok artık :(
Ayseoztrk Balkiz squat yapıyorum arada ne kadar yapmam gerekir onu günde acaba? Gelsin artık ya doğum korkusu gitti gelmeme stresi bastı valla
Ayseoztrk Aybukealtintas aynıyız desene canım ya ne yapıcaz biz bu bebişler gelsin diye. Konuşuyorum oğluşum gel artık diye anca kıpırdıyor 😄
Aybukealtintas Ayseoztrk benimde öyle valla her sabah bu gece de doguramadık diye uyanıyorum😂😂 benimle yayılıyor göbek yatağa Uyuyoruz anca😂😂👶
Ayseoztrk Aybukealtintas kasım bebeleri nazlı çıktı baya gelemiyorlar bir türlü:) valla artık beklemekten yoruldum ben de her gün arıyorlar doğurmadın mı daha diye sanki benim elimde
Ayseoztrk Fnur05 aynen ben de hergün yürüyordum bıraktım bugün halim yok yoruldum. Nişan filan da gelmedi ben de. Ne yapıcaz biz böyle doktorun bişey diyor mu canım
S1903 Ayseoztrk inşallah hayırla gelir yavruşun🙏 Biz de 38+5 teyiz normal Doğum için bekliyorum bende.. merdiven inme çıkma yürüme hurma yeme pilates topunda zıplama herşeyi yapıyorum☺️Bacak arası agrısı çok bazen adım bile atamıyorum
Ayseoztrk S1903 amin canım benim hepimiz hayırlısıyla kucağımıza alırız inşallah 🙏🙏 ben de yapıyorum ama hiç belirti yok. Sadece karnım kasılıyor oğlum totişiyle ittiriyor sürekli :)
Okanilkim Ayseoztrk doktor Pazar günü nöbetçiymiş tekrar çağırdı Ne olacak Ne diyecek bilmiyorum 🤷♀️
Fnur05 Ayseoztrk pazartesi kontrolümüz var canım o zamana kadarda birsey olmazsa büyük ihtimal sezeryan için gün verecek 🙄🙄 kanalada girmedi daha normal doğum istedim en başından beri ama hayırlısı artık ne deyim senin doktorun ne diyor canım
Ayseoztrk Okanilkim ben de salı günü gidicem endişem bu kadar normali bekleyip sonunda sezeryan olmak
Okanilkim Ayseoztrk bende senin gibi düşünüyorum ama oğluşum gelmedikçe stres oluyorum doğsun istiyorum🤦🏻♀️