Deletedmom_50 Edolili valla evde atlatırım sanirm götürecek kimse yok eğer akşam eşim götürürse o götürür anca
momyy__ Deletedmom_50 valla canım ben özel hastaneye gittim acilden giriş yaptım doktor muayene etmeye geldi ağır soğuk almıştım 22 haftalık gebe olduğumu belirttim ona göre serum verdi eve geldim iyi oldum hemen
Deletedmom_50 momyy__ canim bende belirttim 23 haftalık gebeyim dedim.serum taktılar öncesine göre şuan iyiyim biraz
Totanseyma Deletedmom_50 canım bende 4 gün önce çok kötü oldum dedim bi düşersem ilaç filanda kullanamam hemen limonlu sıcak su Ve ballı karabiberli süte yüklendim 2 güne düzeldim tam düşmeden
Deletedmom_50 Totanseyma ay vallaha benimki eşim hastalandı ondanda bana geçti daha bugün hastalandım ben sabahtan belli var yoksa dün jyiydim
Totanseyma Deletedmom_50 Allahtan anlıyorum ben hasta olacağım zamanı bi öksürük kaldı oda gece daha çok oluyor hemen önlemimi aldım kendimce
Totanseyma Deletedmom_50 o kadar çok vitamin tarzı ilaç varki artık daha fazla ilaç kullanmak istemiyorum
Deletedmom_50 Yazmelegi_ iyi canım azda olsa iyi oldum valla serumun faydası oldu ekstra antibiyotik verdiler onu kullanmaya basladim
Seydaa- Deletedmom_50 aynısı bende de var salgın var, ıhlamur için ballı zencefilli çok iyi geliyor ve takviye de kullanın