[silindi] Tubaozturk Devlete de gittim, özel muayenehanesi olan bir doktora da gittim. Sonunda Batıkent MedicalPark Gülenay Gençosmanoğlu Türkmen’e karar verdim. Doğum paketi aldık. Konumunuza yakınsa tavsiye ederim.
DenizDnz- AyselCvk ben necati beye gidiyorum fakat çok memnun değilim olan yenicesu nasıl bir doktor bebek hakkında bilgi vs veriyor mu necati bey sorsam da cevap alamıyorum genelde çünkü değiştircem o yüzden
AyselCvk DenizDnz- necati bey çok iyiydi canım gerçi ben doğum yapalı 2.5 sene oldu değiştimi huyu bilemiyorum canım okan yenicesı benim doğum doktorumdu oda acaip iyiydi her bilgiyi verdi kilosu falan ilgili bi doktordu canım
hulya1406 DenizDnz- bende hep Necati hocaya gidiyorum sorduğum her sorunun cevabını gayet güzel alabiliyorum.Sizinki belki yoğunluktan olabilir.
hulya1406 AyselCvk bende hep Necati Hocaya gidiyorum.2.kızım olacak yine ona gidiyorum.Her soruya detaylı cevap veren iyi hocalardan biri ben memnunum.Hatta yarın yine gidicem.
Biyologannee Aydanur06 bende 2020 mayısta ilk doğumunu yaptım doğum paketi almıştım. Şimdi de aldım 20.500tlydi
Aydanur06 Biyologannee hastaneden mi aldiniz birde bu ay icinde mi aldınız. 2 gub once fiyat aldık 25000 dediler pakete
Dilogunes-1 Sevginindili evet öğrendim ama detaylıya daha girmedim. Üç farklı zamanda sordum.hepsine aynı cevabı verdi