Tubaozturk Arkadaşlar merhaba. Ankarada yeniyim ve özel hastaneler arasından en iyi kadın doğum doktoru önerilerinizi yazarsanız çok sevinirim ❤️
Biyologannee Tubaozturk medicalpark Keçiören Ulviye İsmailova. Oğlumu pandemi de doğurdum annem dahil kimsr gelemedi doktorum hep yanımdaydı hiç bırakmadı beni. Ebe bile gelmedi odama hep doktorum yanımdaydı. Sonra kadın hastalıklarından ameliyat olmam gerekti yine Ulviye hocama gittim. Anesteziden atılırken doktorumu sayiklamisim o derece güveniyorum seviyorum kendisini 🥰 ikinciye hamileyim yine Ulviye hocama gidiyorum. Hastaneyi çok sevmiyorum ma Ulviye hocam için gidiyorum ❤️
Aydanur06 Tubaozturk ilk cocugum 2020 doğumlu medicalpark ulviye hocada yaptım dogumumu herseyimler birebir ilgilendi her aradığımda ulastim kendisine. Simdi yeniden hamileyim yine gitmeyi düşünüyorum
Aydanur06 Biyologannee merhaba doğum paketi olarak mi aldiniz. Bende 2020de ulviye hocada dogum yaptim paket almistim simdide istiyorum ama fiyat olarak ne kadar odediniz
AyselCvk Özel değilde bilkent şehir hastanesinde okan yenicesu ve necati hançeroğlunu tavsiye ederim canım
DenizDnz- AyselCvk ben necati beye gidiyorum fakat çok memnun değilim olan yenicesu nasıl bir doktor bebek hakkında bilgi vs veriyor mu necati bey sorsam da cevap alamıyorum genelde çünkü değiştircem o yüzden
Biyologannee Aydanur06 bende 2020 mayısta ilk doğumunu yaptım doğum paketi almıştım. Şimdi de aldım 20.500tlydi
Dilogunes-1 Medikalpark keçiören Özge özer çok memnunum kendisinden, 3 ay önce 20 .000di paket fiyatları geçen birisi aldı hala aynı fiyat
GizemBurak Tubaozturk a alife ebru biberoglu özelde ama devlet dersen gölbasinda esma nur sert cakir var
Dilogunes-1 Sevginindili evet öğrendim ama detaylıya daha girmedim. Üç farklı zamanda sordum.hepsine aynı cevabı verdi
Nurcangulpideci @Tubaozturk prof dr Korhan Kahraman’a gidiyorum ben kendisi alanında Türkiye 2. Bir uzman 🌸 cukurambar Koru da doğum yapicam istediğiniz özel hastaneyi secebiliyosunuz. Kendisinin özel klinigi var