Yazmelegi_ Vilvilvil valla şöyle diyim annem hayattayken hemen yaparım ikinci yi de beraber bakariz o yönden bana zor olmaz gibi yoksa tek olsam zorlanırm
Vilvilvil Turna44 10 sene sonra herşeye baştan başlamak çok keyifli ve heyecanlı olmuştur bence ☺️ Tekne kazıntıları iyi oluyor sonradan anne babaya yoldaş
Kalbiimde2can Vilvilvil oglum temmuz ayinda dogduyu icin 1 sinifa basladi bu sene 🙈 evet kendi isini kendi görüyor bana yardimida dokunur o yönden rahat gecer insallah 🤭😍
Nisankizi34 Bence anne yaşına bağlı anne gençse yani ilk bebeği 23lerinde olduysa 4,5 seneye bidaha doğursun :) ama ben gibi 30 da ilk bebeği oluyorsa çok geçmeden 2. Gelmeli
Nisankizi34 Vilvilvil Hem bebeğin sağlığı açısından hem annenin sosyal hayatı açısından mantıklı ☺️ büyüsünler hep birlikte gezelim
Aaa122 Vilvilvil benim kız çok anaç zaten sürekli bebek istiyor ona da ben onunla nasıl ilgilenirsem öyle davranıyor😂😂😂 zaten 2 yaşında öğrendi tuvaletini bana bi zorluğu yok ama yine de yenidoğan bebek zor her türlü
Vilvilvil Aaa122 muhakkak zorluğu olacaktır ilk birkaç ay sonradan güzelleşir oyun arkadaşı olurlar bize de nasip ederse Allah araları 3 yaş olacak bakalım neler bekliyor 😀
Zeyzey055 Supriz olmasaydı bende 3 4 yaş ideal diye düşünüyordum simdi 27 ay olucak aralari inşallah çok zorlanmam iki oğlumla 💙💙🙏🏼
Vilvilvil Zeyzey055 Allah nasip etmiş hem de aratmadan ne kadar güzel inşallah çok kolay olur sizin için 27 ay çok az da değil bence ☺️
Zeyzey055 Vilvilvil öyle kimsenin kucağını bos bırakmasın insallah bakalim.nasip.bir şekilde buyuyecekler 🙏🏼💙
Melisct94 Vilvilvil 4-5 diye düşünüyorum tabi cesaretin varsa peş peşe de olur ben ikinciye hamileyim 5 yaş olucak aralarında 😍