cahilelafanlatamazsinyorulmaa Vilvilvil ben kendime güveniyorum ve arkadaş gibi olsunlar diyorsanız 2 yaş, yok ben biraz zaman geçsin istiyorum derseniz 4 ile 6 yaşa kadar bekleyebilirsiniz 🙂 Biz ne desek boş bence önemli olan senin hazır olup olmaman 🫠
Aturkk Vilvilvil ideal 3-4 bence 🙂 benim büyük 6 ortanca 3 yaşında şimdi 3. Ye hamileyim hepsinin arasında 3 yaş olacak 😍
Ozge56 Vilvilvil ikinci çocuk için 10 sene falan olur herhalde sanırım galba 😄😄 düşünmüyorum bakalım hayırlısı 😄😄
Vilvilvil cahilelafanlatamazsinyorulmaa iş hayatım çok yoğun ama fazla yaş farkı olmasını da istemiyorum şu an 2 yaşında oğlum 🙃
Vilvilvil Aturkk 3 çocuk harika ben de 3 çocuk istiyorum eğer Allah nasip ederse, kendimde 3 kardeşim iki kardeş eksik gibi geliyor 😁
OflicDi Aturkk benimde düşüncem bu yönde 🙃2. Gebeliğim ilk çocuğumla 3 yaş olacak aralarında bakalım. Sıradaki ne olur 🤗
Vilvilvil Ozge56 ben hiç düşünmüyordum bir an da kalbime aklıma yerleşti istemeye başladım geçen ay 🙈
Denizegeabioluyor Vilvilvil oglum 7 yasinda cuma kizimi dogurcam 7 yas olcak aralarinda oglumun buyuyuşunun her aninda yaninda olmak buyurken sevgimin hepsini ona vermek daha cok ilgilenmek icin bukadar bekledim iyi ki oyle yapmisim🥰
Vilvilvil Denizegeabioluyor çok güzel yapmışsınız Rabbim size iki duyguyu da tattırmış hem oğlan hem kız ne güzel sağlıkla kucağınıza alın inşallah 💐
Kalbiimde2can Vilvilvil oglum simdi 6 yasinda 7 yasina girdikten 1 ay sonra abi olacak insallah benim icin en ideal yas araligi 🫶🏼
Vilvilvil Kalbiimde2can oğlunuz artık 1. Sınıf olacak kendi işlerini kendi daha rahar görüyordur ondan çok rahat edeceksiniz gibi duruyor 😍
Aaa122 Kızım 3 yaşında 1,5 aylık hamileyim araları 4 yaş olacak umarım iyi olur illa ki ilk zamanlar zor olur ama sonrası güzellik🌼🌼
Vilvilvil Aaa122 İlk çocuk kız olunca daha rahat oluyor diyorlar ablalık duygusuyla ilgilenşyorlar hem de anneye yardımcılar ondan rahat edersin bence 😁
Kalbiimde2can Vilvilvil oglum temmuz ayinda dogduyu icin 1 sinifa basladi bu sene 🙈 evet kendi isini kendi görüyor bana yardimida dokunur o yönden rahat gecer insallah 🤭😍
Yazmelegi_ Vilvilvil valla şöyle diyim annem hayattayken hemen yaparım ikinci yi de beraber bakariz o yönden bana zor olmaz gibi yoksa tek olsam zorlanırm
Aaa122 Vilvilvil benim kız çok anaç zaten sürekli bebek istiyor ona da ben onunla nasıl ilgilenirsem öyle davranıyor😂😂😂 zaten 2 yaşında öğrendi tuvaletini bana bi zorluğu yok ama yine de yenidoğan bebek zor her türlü
Feyzabeyoglu Vilvilvil ayy insallah ilk cocugum kız 17 aylık suan Dogum yaptığımda 2 yaşında olacak İnsallah dediginiz gibi ablalik duygusuyla yaklaşır🙏🏻