cahilelafanlatamazsinyorulmaa Durubebegim ciddi mi 😱 adı neden özel tartışma o zaman madem moderatörler görebiliyorsa🙄
Durubebegim cahilelafanlatamazsinyorulmaa evet malesef canım çünkü sohbetim kilitlenmiş üstüne ihtar alıp uyarılmışım
cahilelafanlatamazsinyorulmaa Durubebegim tövbe estağfurullah kilitlenecek ne konuşmuş olabilirsin ki. Ayıp bişey bence bu yapılan sonuçta okunmaması gerekir okuyorlarsa da özel tartışma diye bir etiket olmasın daha iyi.
Aaaysee Durubebegim ay yok artık ya hiç bir şey yapamayacak mıyız biz bu uygulama da,mesaj okumak nedir şaka gibi
Durubebegim cahilelafanlatamazsinyorulmaa kadın dün postunda bana hakaret etti bende ona özelden yazdım özel tartışma dediğim mesaj kısmı yani
Durubebegim Esraliiii evet canım kilitleyip üstüne uyarı vermişler bana ve kocama hakaret yağdıran birisinin haddini bildirmek içindi
cahilelafanlatamazsinyorulmaa Durubebegim şimdi anladım belki şikayet etmiştir konuşmayı öyle görüp kilitlemiş olabilirler bence durduk yere kim ne konuşmuş diye bakmazlar diye düşünüyorum
Esraliiii Durubebegim bazı uyarılar askilar cidden anlamsız ya acaba mesajı o kişi siajyet minetti belki ondan okudular
Durubebegim cahilelafanlatamazsinyorulmaa şikayet etse bile içeriğini bilmeden nasıl uyarı verebilir demekki içerisine girip okuyabiliyor
Esraliiii Durubebegim yardım isteyen kadının tarismasi ne diye kilitlendi onuda anlamadım o konuyu da anlamdım hemen kocası nasıl tutuklandı gözaltı olsa anlicam da tutuklanma garip geldi
cahilelafanlatamazsinyorulmaa Esraliiii bende yazdım bunu büyük bir ihtimalle şikayet etti konuşmayı ve öyle okumuşlar
cahilelafanlatamazsinyorulmaa Durubebegim demek ki şikayet edilince girip okuyabilirler bildirilmeden göremezler bence ama moderatör açıklama yaparsa daha iyi anlarız