Ilaydaile 23+6 yım oğlum olacak inşallah 😍 kıpır kıpır maşallah 💕 Düne kadar bende hiç dur demedim kedindime hep yedim 🙊 Dün doktor çok kilo aldığımı dikkat etmem gerektiğini söyledi. Moralim bozuldu açıkçası. O yüzden bu haftadan sonra daha da dikkat edicem kendime sık sık az az yicem daha sağlıkı şeylerle beslenicem aklımı bişey tırmalamzsa bakalım 😂
Babyborn Ilaydaile yaa mesela ben kahvaltıdan sonra süt içiyorum hergün olmasa bile daha sonra fıstık ezmesi ve muz yiyorum tatlı isteğini felan çok güzel bastırıyor. Öneririm sizede
Ilaydaile Eehk ikisi ayrı şeyler canm ama puseti küçükken arabada kullanabilirsn ama büyüyünce sığmaz zaten
yyhulya biz de 22+2yiz kızımla 🤩 kıyafet alışverişi yaptık bebek arabalarını araştırıyorum bakalım daha karar veremedim bugün de bimden birkaç parça aldım yine 😂 pazartesi günü detaylıya gircez inşallah her şeyi güzel çıkar bebeğimin
Eehk yyhulya bende battaniye aldım sadece onlar güzel geldi bana diğerleri çok dandik geldi sen neler aldın canım
Baby_is_loading Babyborn ben 22+4 um❤️💕erkek Ya bazi seyleri aldim.body bakim Seti falan ama o kadar sey varki😍bi gelselerde rahatlasakkk.siz seseryanmi normal Doguummu usunuyosunuz kizlar
gamzedenizz Babyborn bizde 22+3 oldu da bisey almaya baslamdm alasim gelio ama da erken diorum siz ne zman basladniz biseyler almya dogumda verilen hediyelk yaptrcam da erken die yaptiramiorum 🤔😍 cok kararszm
GamzeTKN 23 olduk güzel kızımla bugün. 👼 Bende 3.4 tane zıbın var alışverişi ocak ayında yapıcaz beşik dolap arabası falan geçmi olur sizce. Bir de tecrübesiz olduğum için soruyorum. En çok Kaç ay zıbın ve alt üst takım almaylıym ?? 💕💕💕
gnccnszmhappy GamzeTKN neden geç olsun ki bnde ocakta alıcam belki odayı erken alırım. Kokusu falan çıksın diye o da. Erken almak gereksiz bnce
Smye gnccnszmhappy bende bi kontrole daha gidip ondan sonra oda almak istiyorum çünkü bişry olur diye korkuyorum herseyi tamam oda ve arabası kaldı 😊
GamzeTKN gnccnszmhappy teşekkür ederim. Zıbın ve alt üst takım olarak bilgi de verebilirmisiniz ??❤️❤️
Babyborn findikkurdum17 o sorun bendede var fena bi ağrı ama normalmiş kalsiyum magnezyum ile alakalı olabileceğini okumuştum.süt ve peynir mutlaka tüketin derim .
findikkurdum17 Babyborn sürekli süt yogurt peynir tüketiyorum inan dünden beri yatsam otursam ayakta dursam her türlü agrıyor doktoruma söyledigim de normal karşıladı hiç bişey demedi ne yapacam inan bilmiyorum
Babyborn Prensimingeliyo ayy ben tembelliğe vuruyorum azıcık 🙈 iş yapacak hali bulamayınca oturuyorum kalıyorum 😂ben normalde kahvaltı yapmayınseven biri değilim ama şuan imkanı yok yapamadan edemiyorum 🤭😂
Babyborn Ozge1008 🙊 benim 3 Aralık ta kontrolüm var şeker yüklemesi yapılacak ama suyu nasıl içeceğimi bilmiyorum 🤷♀️ şekerli çay bile içemezken onu düşünmek bile istemiyorum inanın
Esmara Babyborn benim çevredekiler genelde şeker yüklemesi yaptırmıyor bende yaptırmayacağım sanki doktoruma sormadım kontrole gidince konuşacağım bilmiyorum hiç bu konuyu
Ozge1008 Babyborn berbat bi şey ya. Elmalı gazoz tadındaydı aslında içilmicek gibi değildi ama içtikten sonra fenalaştım. Betim benzim atmış. Diyabet hemşiresine dedim çok kötü oldum diye şekerin düşmüştür büyük ihtimalle gizli şeker var yoksa bu kadar etkilemezdi dedi.
Babyborn Nurcin çok şükür sağlıcakla alın kucağınıza inşallah 🙏 ağrılar ahh sormayın hepimizn başında
Babyborn Sinem03 ne güzel maşallahh 🙏sağlıcakla alın bebişinizi inşallah ben cinsiyet i bi öğrenilseydim başlayacağım ama neredee 🤷♀️☺️
Sinem03 Babyborn amin canım hepimiz sağlıkla kavuşalım inşallah 🙏🏻 Ben 12nci haftada öğrendim cinsiyeti ☺️
Babyborn guliz35 ohh yarasın bebişlerimize iyi ki iştahımız açık o bir türlü çok sağlıklı olmazdı bence
Aymehah 23 ten merhaba")) ogluşuma daha hiç bişey almadık. Bel ağrılarım oluyor onun dışında ben de çok yiyorum sıkınti yok sukur
Babyborn tugce4161 çok şükür sağlıcakla alın kucağınıza 🙏dualarım sizinle Allahım size bağışlasınn 🙏🙏