Babyborn Cinsiyetler öğrenildi mi? Ben 24 haftalık oldum doktor %80 kız diyor ama bebişin duruşu karın üstü olduğu için zorlandı görmekte doktor 🤔 . Hazırlıklar yapıldı mı ben henüz nereden başlayacağımı bilemiyorum ve sürekli açım ☺️😂😂 gece yatarken aklımda yemek, uyanıyorum yine yemek 🙈😅Sizler ne alemdesiniz 🌸
findikkurdum17 Babyborn 23.haftadan merhaba👼 bizimde %80 kız bacak kapalı oldugu için her seferinde net sonuç alamıyoruz bel ve kalça arasında bir yerde bıçak saplanması şeklinde agrım var ara ara oluyordu ama bugün uyandıgımdan beri var doktorum normal diyor anlam veremiyorum bu agrıga 🤔 sürekli açım gece uyanıp yemek yiyip yatıyorum 😊 beşik ve pusetimiz hazır bir kaç parça kıyafette alındı son gaz almaya devam 😍
Prensimingeliyo Babyborn Bi kaç hafta öncesine kadar bıraksalar akşama kadar uyuyan ben son bir haftadır acıkıp erkenden kalkıyorum kahvaltı yapıyorum Çok da memnunum bu durumdan en azından evin işleri bitiyo😅
Ozge1008 Babyborn 24+4 kız bebeğim olacak Allahın izniyle. Şeker yüklemesi yaptırdım bugün berbat bi şey🤦🏻♀️
MerveCole Babyborn merhabalar 23+4 bizde oğluşum gelicek nasipse 💙 Bizde birkaç kıyafet aldık onun dışında bişey yok daha başlamalıyız aslında ama nerden başliycagimizi bilmiyorum 🤷♀️ araba konusunda fikri olan varmı?
Esmara Merhabalar 23+3 kız bebek bekliyoruz teyzesi ben de sağ ve sol tarafa yatmaktan sürekli bacaklarımdan olacağım ağrıdan çıldırıyorum 😔 hazırlık yok sadece biraz kıyafet aldık o kadar
Eehk findikkurdum17 ya bişey sorucam biraz komik olabilir belki ama puset araba koltuğu olarak kullanılıyor mu yoksa puset ayrı bişey, araba koltuğu ayrı bişey mi
Babyborn findikkurdum17 o sorun bendede var fena bi ağrı ama normalmiş kalsiyum magnezyum ile alakalı olabileceğini okumuştum.süt ve peynir mutlaka tüketin derim .
Ilaydaile Eehk ikisi ayrı şeyler canm ama puseti küçükken arabada kullanabilirsn ama büyüyünce sığmaz zaten
findikkurdum17 Eehk bence kullanılır yani ben kullanacam ayrı Bi araba koltuğu almaya gerek yok zaten küçücükler
Babyborn Prensimingeliyo ayy ben tembelliğe vuruyorum azıcık 🙈 iş yapacak hali bulamayınca oturuyorum kalıyorum 😂ben normalde kahvaltı yapmayınseven biri değilim ama şuan imkanı yok yapamadan edemiyorum 🤭😂
Babyborn Ozge1008 🙊 benim 3 Aralık ta kontrolüm var şeker yüklemesi yapılacak ama suyu nasıl içeceğimi bilmiyorum 🤷♀️ şekerli çay bile içemezken onu düşünmek bile istemiyorum inanın
guliz35 MerveCole biz ebebekten muthis bi indirimle gecen senenin rengi oldugu icin siyah mamas papas armadillo flip xt2 aldik. oto koltugu yani ana kucagini da hediye ettiler. 5bin tl olan arabayi son kaldigi icin 2490 tl ye aldik... ama muthis bir araba ztn istiyordum indirim cikinca karsimiza direk aldik
Aysun26 Bizde 22 haftalığız😇 odası kıyafetleri ayrıca beşiği hazır sadece arabası kaldı😇 kararsızlıktan henüz ne alacağımızı bilmiyorum😏
Nurcin Babyborn 23+0 kız benim ki. 16 haftadan beri biliyoruz... arada sancılarım oluyor.. heryerimde :D başka da bir sorunumuz yok allaha şükür....
Babyborn Nurcin çok şükür sağlıcakla alın kucağınıza inşallah 🙏 ağrılar ahh sormayın hepimizn başında
Sinem03 Babyborn 23 haftalığız bizde oğluşumla 👶🏼😍 beşik dolap birde bebek arabası kaldı geri kalan herşeyi cinsiyeti öğrenince tamamladık ufak tefek eksikleri dışında birşey kalmadı 🤗 zaman hızla geçiyor 🤩
Babyborn Sinem03 ne güzel maşallahh 🙏sağlıcakla alın bebişinizi inşallah ben cinsiyet i bi öğrenilseydim başlayacağım ama neredee 🤷♀️☺️
Minigimgeliyor Biz de 23. haftadayız. Odasını sipariş ettik arabasını aldık bikaç da kıyafet sağlıkla gelsin kullansın inşallah kızımız:) arada kasıklarda batmalarım oluyor bazen de bel ağrısı var. Sanırım genel ve normal şeyler. Heyecanla bekliyoruz hepimiz sağlıkla kucağımıza alalım bebeklerimizi.
guliz35 Babyborn 23+5 iz bizde kizimla :) 13.hafta da cinsiyet ogrendik biz.. onun disinda kilo aliyoruz istahimiz bi hayli acildi gercekten 😁😂
Babyborn guliz35 ohh yarasın bebişlerimize iyi ki iştahımız açık o bir türlü çok sağlıklı olmazdı bence
tugce4161 22+6 olduk çok şükür ikili test sıkıntılı çıkınca ayrıntılıya girdik çok şükür her şeyimiz çok güzel cikti kız olduğumuz iyice netleşti hiç hazırlığımiz yok oglumdan kalan bi kaç parça bişey var ama yinede alacaklarım var ama sekizicni ayimda almayı düşünüyorum 5. Gebeligim il çocuktan sonra hep düşük yaptım iğne ve aspirin kullanıyorum çok dua istiyorum 😍
Babyborn tugce4161 çok şükür sağlıcakla alın kucağınıza 🙏dualarım sizinle Allahım size bağışlasınn 🙏🙏
oznursrm tugce4161 Allahım sağlıkla kucağına almayı nasip etsin canım.Rabbim ümmmeti muhammetin evladını korusun en sonda senın bebegını ınsallah.❤️
Gucluanne Babyborn ben de biri beni durdursun diyorum artık 🤣 bir insan nasıl yiyip yiyip doymaz capcanlı örneğiyim.
Babyborn Gucluanne 🙊🙈yalnız olmadığıma sevindim. Yemek yerken aklımdan çeşit çeşit yemeklerin geçmesine ne demeli peki
eMineHrn3807 Babyborn bizde ufak tefek başladık daha yenı oğlumuz olacak inşllah bizim 12 haftada öğrenmiştik biraz agırlaşıyorz bebek kilolu olunca ağırlık yapıyor yemek konusunda bu ara iştahsızım sadece tatlıya dayanmyrm 😊
Duyguethm Bizde hastane cikislarimizi aldik 101e küvet kova gelmisti onlari aldik besigimiz hediye edildi oda hazir bi bebek arabamiz kaldi büyük olarak onada cok kararsizim en zoru bebek arabasi almakmis sanirim buarada kizim olucak 15. Haftamizda ögrenmistik.
sibeltmkl Bizde 24 haftalık olduk iki oğlum var bide kızım olcak nasipse.Hastane çıkışı çıtçıtlı badiler battaniye zıbım falan aldım abilerinden kalan giydiremediğim bir sürü ara renk takım tulum var o yüzden fazla almayacam malum 2-3 ay sonra yaz gelcek ama eksik çok bakalım biraz daha bekleyelim sağlıcakla zamanında gelsin kuzucuklar
Babyborn sibeltmkl evet güzel mevsimde doğacak kuzucuklar ilkbahar sonrası yaz zaten. Benim tecrübem yok ne alacağımı bilmiyorum üstelik yurtdışındayım 🤷♀️Çok zorlanmam inşallah
gnccnszmhappy 22 haftalığız bide kızımış olacak hayırlısıyla😍 hiçbir hazırlık yapmadım vallahi sadece Trendyol indiriminden sebamed şampuan yap losyon falan aldım 😂😂 hepimiz sağlıkla kucağımıza alalımm kızlarr 🙏🏻