momayse94 Şuan büyük mobilyaları gardırop, beşik, bebek arabası, ev tekstili yorgan vs hazır. Sizler neler yaptınız ya da neler yapmamı önerirsiniz.
masall123 momayse94 bizimde son 98. 24+4 haftalığiz aslında ama mecburi sezeryan olacağım için şuan ortalama bı tarih verildi. 🤗 Herseyimiz hazır yıkayıp ütülemesi çantasını hazırlamak kaldı bı tek. 😍
Kalbiimde2can Son 94🤲🏻🧿💙🥰 Kiyafetler alindi zaten cogu kiyafet ilk oglumdan kullanirim🤭 Arac gerec tarzi seylerd hazir Bi yatagini emzigini biberonunu o tarz seyleri kaldi onlarda hemen alinabilir seyler zaten 😍 Ben dogumdan cok temizligi düsünüyorum nasil yapicam diye ne annem var ne kayinvalidem var yardim edebilecek artik esimle beraber bi sekilde yapicaz camlari falan😬
momayse94 Kalbiimde2can benim kafam çok karışıyor ilk hamileliğim o kadar çok çeşit var ki. Ben de bugün eşimle birlikte yaptım. Zamana yayınca yavaş yavaş yapabilirsiniz. Ben sadece camlar için annemi bekliyorum
Kalbiimde2can momayse94 evet malesef insan secmekte karar vermekte zorlaniyor🙈 bu haftasonu yada haftaya bizim yatak odasiyla cocuk odasini degistiricez bende onu bekliyorum odalar olunca bende yavas yavas baslicam insllah 🤲🏻
momayse94 beyzanurk2502 benim de uygulamaya göre böyle ama iki hafta öndeymişiz artık ne zamana gelir Allah bilir 🤗