2 normal doğum yapmış ve 2 sindede kesisi olmuş biri olarak fikirlerimi söyeleyeceğim😊 bana herkes canı tatlı bu normal doğuramaz demişti 🤪 ilk doğumum özelde oldu özel hastanede sezeryan tercihiniz olabiliyor evet ama devlet hastanesinde öncelik normal doğum. Sezeryan istyorum deme lüksü yok sanırım. (2.doğumum devlette oldu ve 41+4 de flandı sanırım . Yani günü doldu doğumu başlatalım veya hadi bu gelmeye niyeti yok sezeryan yapacağız diyen yok . 😊) neyse ilk doğum özelde oldu ama önceliğimiz zaten normal doğumdu ve çok güzelde geçti. Doğumun her türlüsü zor ama kadının doğasında var dedikleri şey allah yardım ediyor. Doğum anı zaten çok farklı bişey ve oan kesi atarken uyuşturuyorlar hissetmiyorsunuz . Dikişlerin toparlamasıda 1 hfta. Ve öyle görüntü olarak bi iğrençlik olmuyor aksine doktorum a sormuştum niye kesiyorsunuz diye 😊 hem seni zorlamamak için hemde eskisi gbi olacak genişlik vs olmayacak demişti. Gerçektende doğumdan sonraki ilk ilişkimde fark ettik yani ilk geceki gbi 🤪🤪. 2 doğum devlete oldu dediğim gbi zaten son ana kadar bi terslik yoksa normal yaptırıyorlar. Ve inanın 5 saat içinde doğurdum ben bile şaştım kaldım. Yine kesi oldu ama hiç hissetmiyorsunuz. Benim tenim esnek değilmiş yırtılır diye kestim demişti ebe. İyikide kesiyorlar bnce abartacak bişey yok çünkü iyileşiyor ve kz gbi oluyorsunuz daralıyor diyebilrim😂😂😂 ve normal doğum harika bişey ben ayaklanıp çıktım doğumdan ve bebeğimle güzel ilgilenebldim hiç doğurmuş demezsiniz. Kimseye ihtyacm yoktu 😇 sezeryan bana göre daha meşakatli oluyor. Hemen ayaklanmanız zor. Herkesde olmaz belki ama sezeryan göbeği çabuk gitmiyor 🫣 sarkma flan oluyor çevremden gördüğüm. 3. Ye hamileyim kimse benim 2 çocuk anası olup 3. Ye hamile olduğuma inanmıyor 🤣🤣 vücudum gayet formunda 🌸🌸🌸 her ne olursa olsun sağlıklıca doğurmak nasip olsun hepimize. Ama normali bir deneyin derim fikrimce 💕💕💕