Gebeanne45 Normal doğumda yırtılma olduğu için sanırım dikiş atılıyor peki dikişsiz doğum mümkün mü nasıl oluyor ?
prettywomann Gebeanne45 her zaman yırtılma olmaz doğru ıkınırsanız sadece kesi atılıyor o da az dikiş lik birşey benim kesi ve yırtılma oldu ona rağmen 10 güne toparlamıştım dikişim çoktu yani kesiden korkacak bişey yok aksine iyi bişey vajina genişliyor diğer durumda
[silindi] Gebeanne45 vücut yapısı ve kilonuz etkiliyor sanirim benim arkadasim bir ikinmada pirt diye dogurdum diyor dikiş filan yok kilo cok az almisti hamileyken. Spor pilates yoga bunlar da cok yardımcı oluyormus. Ben normal istiyorum bi aksilik olmazsa.
_brcu88_ Bilmiyorum ben sezeryan istiyorum 😁🥰normali hiç ama hiç istemiyorum o alta altilan dikisten dolayı
_brcu88_ Hemde sezeryanin günü belli oluur saati belli olur normalde yok açılma olacakta bide bazılarında normal gelmeyiverirse sezeryanla alıyorlarmış o yüzden ben istemiyorum normali açıkçası hemde hiç 18 haftalığız daha ilk başından beri sezeryan istiyorum ..❣️
sla_cbn35 _brcu88_ ben sezeryandan çok korkuyorum 😔 kaynanam sarkman olur çok kilo alırsın eşin seni beğenmez dedi 🥺
_brcu88_ incitanemoglum atılsın 😂kötülemek değil sadece duyduklarımi söyledim 😂sezeryaninda normalin de ikisininde zorlu yerleri vardır elbette ama ben sezeryan yaptircam normali hiç bir şekilde istemem ..isteyemem😂düşüncesi bile korkutuyo beni 😁
_brcu88_ sla_cbn35 o eşimle benim sorunum kaynana de😂🤣Allah’ım ne zihniyetler var ya sağ salim doğur kızım demiyor da karının düşündüğü şeye bak 🤣😂
Aminelianneli sla_cbn35 halt yemiş artık yapıştırma zaten 4 yıl geçti izi bile kayboldu 😂 ne bi tane çatlağım ne sarkmam oldu hemde 68 le hamile kalıp 109 ile ameliyata girdim 41 kilo almıştım. Zorunlu sezeryan oldum ama iyi ki olmuşum şimdi 2. Bebeğime hamile kalırken yine 68dim nasipse 15 mayısta ameliyatım var en azından alt tarafın görüntüsü sağlam duruyor 😂
incitanemoglum _brcu88_ Normal doğum için açılan postta gelip sezeryan olucam, normal doğum şöyle böyle deyip kötülemiş oldun zaten. Bide normal veya sezeryan olacağımıza bizim paşa gönlümüz karar vermiyor, doktor son muayenelerinde karar veriyor doğum şekline. 😂
bitterciko _brcu88_ 😂2 doğumu da yaptım . 1 sezaryen yerine bin normal doğum yapmayı tercih ederim. Her insanın vücudu farklı sanırım ben normal doğumdan sonra giyinip hava almaya çıkmıştım . Sezaryende 3 gün içerken ağladım 🥲
prettywomann Gebeanne45 hem ıkınma hem de sizin çatınızın vajinanın uygunluğuna bağlı bazı kadınlarınki esnek oluyor kesiye gerek kalmıyor. Ama kesiden bu kadar korkmayın benim de en korktuğum şeydi fakat o anda bebeğin doğmasına öyle bir odaklanıyorsunuz ki atılan kesiyi hissetmiyorsunuz bile. Ben de kesisiz doğurcam derdim ama kesiyi geç bir sürü de yırtık oldu ama geçiyor zamanla şu an 37.gün ne ağrı ne sızı hiçbişey yok
Nazalex Gebeanne45 evet bunun için çok kolay bir yöntem var bebeğin başı geldiği zaman ıkınmayı bırakacaksınız bir süre bebek oraya yerleşecek diğeri de genişlemiş olacak sonra devam edeceksiniz
_brcu88_ incitanemoglum ben kendi fikrimi söyledim 😁burda açılan başlıklarda herkes kendi fikrini söyler 😁😂kasmaya gerek yok 😁😂rahatsız olan yazdığıma cevap vermek zorunda değil 😉
mylittlebabym incitanemoglum yoo benim paşa gönlüm karar verdi sezaryen oldum. Sezaryen isteyen birini zorla mı normal doğurtacak doktor?😂
Ipek_2017 incitanemoglum yoo gayet karar veriyor gönlümüz. Normal doğumdan korkan psikolojisi buna hazır olmayanlar illa da normal doğuracak diye birşey yok ki . Herkes istediği gibi doğursun😀 . Sağlıkla
Gebeanne45 prettywomann 35. Haftayım şuan bile vajinam genişledi hissediyoruz hani bunu birde kesi olursa ne yaparım diye düşündüğüm için endişe ettim aslında
prettywomann Gebeanne45 doğum sancısı kesiden daha zor korkutmak istemem ama sancı anında kesiyi falan düşünemiyorsunuz hatta ben korktuğumdan o sancı anında uyuşturdunuz mu diyip durdum ve zaten iğneyi hissettim uyuşturmuşlardı fakat onu dikiş için vurmuşlar 😅yani kesi atılmıştı çoktan hissetmemişim
incitanemoglum mylittlebabym Sezeryan doğum yapanların normal doğuranlara düşmanlığı nedir? Nasıl istiyorsan öyle doğur canım kimse bir şey demiyor, gelipte normal doğum için açılan postta normal doğumu kötüleyip sezeryanı övmeyin, çok komik duruyor😂😂
nidosh mylittlebabym devlet hastanelerinde böyle bir seçenek sunulmuyor. Sadece gereklilik durumlarında sezaryen oluyor
gamzeyavuzaslan Acısı çıkarılmış zeytinyağı veya hindistan cevizi yağı ile perine masajı yapmak ve eşinle günaşırı cinsel ilişkiye girmek. Etkili oluyor ama yine doğru zamanda ıkınmak da etkili. Veya kişinin vücuduna da bağlı bu durum.