CeydaST aybarsaybuke dayanamıyorsna ver bakalım. Benim ilk 106 idi doktorum delik deşik olmayım diye 4 günde 1 ver demişti
Deletedmom_85 aybarsaybuke Ay inan kendim hamile kalmış gibi sevindim ya🥹 2 günde bir iki katı artacakmı ilk etapta onu takip et bakalım. 2-3 kere versen yeter bence. Sonra doktora gidersin 🥰
minikmucizeemaak aybarsaybuke Pozitif çıkmış benimde 12.58 di 2 gün sonra tekrar kanı tekrarlamam lazım en az %60 artış olması lazım canım sağlıklı olması için, aynı yerde ver mutlaka 2 gün sonra. Güzel haberler al inşAllah ❤️ Hayırlı olsun
Deletedmom_85 aybarsaybuke Ben demedim miiiii🤗🥳 hadi gözün aydın canım benim 2 katı artmış olması gerekiyor ya kaç saat fark var? Ne kadar erken verdin bugün?
aybarsaybuke Deletedmom_85 oy kusum rabbim herkese nasip etsin salıya doktora randevu aldım gitmişken kanda veririm diye. Rahmim kalınlasmıs mı baktırıcam progesteron baslar belki
minikmucizeemaak aybarsaybuke Sağlıklıdır inşAllah canım öyle düşünme ❤️ 2 gün sonra kanı tekrarla Allah’ın izniyle seninledir bebiş❤️
minikmucizeemaak aybarsaybuke Saate bende takılmadım 2 gün arasında, 2 gün geçmesine baktım öbür türlü saate dikkat ederek vermedim canım. Bence saat çok da önemli değil bir kaç saat oynaması
Deletedmom_85 aybarsaybuke 12 saate yakın neredeyse fark var. Daha da yükselirmişti vermeseydin. İçini ferah tut canım🩷
aybarsaybuke minikmucizeemaak sende kalp atışını duymussun kuzum gözün aydın rabbim kucağına sağlıkla almayı nasip etsin 🙏🏻
minikmucizeemaak aybarsaybuke Amiin Allah razı olsun canım. Çok şükür duyduk yarın rutin kontrolümüz var inşAllah sağlıkla herşey yolundadır 🌸🤲🏻
elmas34 aybarsaybuke Canım testi yapmadan önce sıvı tükettiysen de böylr silik cıkabiliyor uzun süre sıbı tüketmeden yaparsan daha doğru sonuc alırsın tabi en kesin yol kan tahlili inşallah gönlüne göre olur 🙏🏻😇