Nisaiste adatuna yani bende öyle biliyorum ama netten baktım yerleşme kanaması geldikten 5 6 gün sonra çıkar testlerde diyo acaba bu bendeki ne merak ettim şimdi az önce baktım kahverengi leke yanında pembe de gelmiş 2 damla
Melek__55 Nisaiste bende gelmişti canm bir hafta on gün boyunca kahve rengi açık pembe silerken azar azar geliyordu doktor yer ihtimale karşı progestan yazdı ama yerleşme kanamasıydi o
Nisaiste Melek__55 evet aynı vende de oldu kahrverengi leke geliyo 3 gündür az önce baktım pembe bi leke gelmiş hafif hafif adet olucakmışım gibi ağrı gidiyo ama bu vajina genişlemesini anlamadım
gakkoyengee Bence hamilesin sen takip ediyorum pozitif demeni bekliyorum 😂 acile gidipte öğrenebilirsin haberin olsunn
Nisaiste gakkoyengee bende adetimi takip ediyorum şuan 😂 salı gününe randevu aldım inşaallah hayırlı bi haber alırım 😅😅
Bskaysy Nisaiste canım bak ben adetime 8 gün kala yerleşme kanamam oldu, adete 5 gün kala test yaptım negatif çıkmıştı kaset test yapmıştım. 2 gün kala tekrar test yaptım pozitif çıktı. Adetine 2 gün kala bidaha test yap
Nisaiste Bskaysy lekelenmem 3 gündür var sabah pembemsi kırmızımsı bi akıntı geldi sonra kesildi koyu kahverengiye döndü adet mi acaba dedim