1anne2bebek__ annekuzusu_ benim kasık ağrısı. Sanki adet olacak gibi. Doğum sancım da aynı böyle başlamıştı🙃
Sunactn35 1anne2bebek__ benimde bu ara adet agrısı gibi oluyo agrılarım karnım agryo sanki bide hareket ettikçe alttan bıcak saplanıyo gibi yerleşiyo herlde 🤣
1anne2bebek__ Sunactn35 başı aşağıda olunca elleriyle falan hareket edince çok ağrı oluyor. Rahimde kendini doğuma hazırlıyor. İlk hamilelikte böyle olunca 2 hafta geçmeden doğum yapmıştım 🙄🙄
1anne2bebek__ Sunactn35 benim kız erken geldi ama🫠38+2 de doğum yaptım bakalım oğlum ne zaman gelecek. Oğlum da38+5 te doğarsa eğer doğum günleri aynı gün olacak 🤗😀
1anne2bebek__ Sunactn35 tesadüf oldu 😄 doğumum normal doğum olacak inşallah. Normal doğum yapıp, 2 çocuğumu aynı gün dünyaya getirirsem sanırım bana büyük şok olur 🤣
Sunactn35 1anne2bebek__ helal olsun derim vallaa 🤣🤣🤣 bizimde aynı gün olmasada mesela ilk sevgililik tarihimiz 13 haziran düğün tatihi 12 haziran doktorun verdiği doğum tarihi bebeişimede 8 haziran 🤣🤣🤣🤣🤣🤣 bakalm nolcak
Sunactn35 annekuzusu_ eger aksam 10 dan sonra bsy yersem gündü yürüyüş yapmazsam ve sağıma yatarsam feci bi agrıyla uyanıyorummm 🙄 normaldede çok bi ağrım yok batmalar var alttan bazen bebişim hareket ettikçe oda bunalrın hepsi ara ara oluyo cok sık değil ama
dedanur annekuzusu_ hiç iyi deilim vallaha bir an önce çıksın sağ salim 😅 bizde 36 olduk bu gece çok şükür yavaş yavaş günler yaklaşıyo 🙂🥰
serpil1baby annekuzusu_ 37+1olduk bana 36+4 den sonra bişey oldu 🥹 çok iyi gidiyorduk sırt ve bel ağrılarım geldi birden bir anda ağırlaştım anlamadım valla hepimize sağlıklı doğum diliyorum amiin 🙏🥹👶