Serencihannn annekuzusu_ 35+5te selamlar tuvalet problemi ile başetmeye çalışıyoruz Vala biraz da ara ara ağrılar oluor
Tanembebek5 annekuzusu_ valla uykusuzluk mide yanması karma karışık bir sey. Napıcaz bilmiyorum 27 mayıs a gün verdi ama bence o haftaya kalmaz 😥
SaHil_Hayat annekuzusu_ 36+4 olduk valla bu zamana kadar hamileliği bu kadar kolay geçirip bu zamandan sonra mide yanması ara ara vuran ağrılar bel ağrıları uyuyamama dönememe vs vs bir sürü şikayet 🥺🥺
Virgohome annekuzusu_ kızz ben de 36 ya girdim daha karnım aşagı inmedi ama sancım var açılmam var 2 cm suyum yada nişan gelirse koşarak doğuma gidicem kız bide Plesantam yaşlanıyor üç varmı böyle olan
annekuzusu_ Serencihannn bende ayniyim sürekli WC benimde ara sıra ağrılar oluyor ve karnım çok sertlesiyo
Serencihannn Tanembebek5 bizede 20 mayıs sonrası vericrm dedi bakalım ne zaman verir ama bu ağrılar ile dayanamıcak gibiyiz rabbim son zamanlar hepimiz yardımcısı olsun inşallah 🤲🏻güzel sağlıklı doğumlarımız olsun
annekuzusu_ Tanembebek5 mide yanmami durduran gaviscon mükemmel o olmasa ölürdüm sanırım,sizin sezeryan mi olcak dogumunuz bende gidicem belli olcak nasıl doğum olacağı bakalım hayırlısı
Sunactn35 Bende 35. Haftadayım valla iki gün öncesine kadr iyiydim de ağrılarım başladı oturp kalkınca falan gece agrıyla uyaanıyorum falan beni biraz yordu bu araaaa 🙄🙄
1anne2bebek__ Sunactn35 35+5 benimde. Bu gece ne ağrı çektim, bi an doğumda sandım🫣 başlıyor yavaştan 😭
basakaydemir Bende an itibariyle 36 oldum sertleşme bel sırt ağrılarım başladı hareketleri azaldı bebeğin ne zaman gelecek diye çok merak ediyorum
Tanembebek5 annekuzusu_ evet canım sezeryan düşünüyorum ben en başından beri. Gavicon kullanıyorum ama artık eskisi kadar etki etmiyor mide yanması kuru öksürük yapıyor ve kusturuyor beni artık. Soğuk yoğurt yiyorum ya da süt içiyorum 🤕
Sunactn35 annekuzusu_ eger aksam 10 dan sonra bsy yersem gündü yürüyüş yapmazsam ve sağıma yatarsam feci bi agrıyla uyanıyorummm 🙄 normaldede çok bi ağrım yok batmalar var alttan bazen bebişim hareket ettikçe oda bunalrın hepsi ara ara oluyo cok sık değil ama
annekuzusu_ Tanembebek5 kusma bende de oluyor asla durmadı ilk haftadan beri prilam kullanıyorum kullanmadığım gün mide bulantısı mahf ediyor beni az kaldı Allah’ın izniyle sağlıkla kucağımıza alalım ♥️🙏🏼🥰
Deletedmom_116 36+5 😬😬Ve iki güne bir hastane yolları ağrı sanci kanala girip kaçan bebiş🤣Kan görmem falan fistan 🥴🥴Geliyo artık bakalım bı hafta on güne gelir dediler belki daha erken gelir gene kacmazsa bu sefer Salmicam ama çok canımı yakiyo 🤣🤣