Hulya06 Figencer Bizde kraft twist travel sistem aldik e-bebekten.Kalitesi çok guzel,gayet kullanışlı sürümü falan çok rahat ve şık👍🏻tafsiye ederim.
Yuli Dilaam Merhaba kiwi egg almissiniz galiba? Yaa bende onu alicam ne renk aldiniz ? Kalitesi falan nasil? Resim atabilirmisiniz acaba sosyalmedyadan falan? ❤
Tpc Dilaam nasıl? Gerçi bebeğiniz olmadan belki anlaşılmaz henüz kullanmadan. Ama merak ettim. Ben de pierre cardin twist düşünüyorum
tugcezrhlgl ozgesta kumaşı,kalitesi, nasıl acaba tekerlekleri çok büyük geldide bana bende Prego Quattro ve elele ranger/offroad arasında çok kaldım. Deneme şanssımda yok şuan internetteki yorumlarda kesin bilgi vermiyo malesef :/
ozgesta tugcezrhlgl Ben şimdiden çok beğendim ve avm içinde bir süre kullandım gayet pratik kapatması kolay ve çok fazla yer tutmuyor tekerlekleri sökülebiliyor kumaş kalitesini çok beğendim tavsiye ederim ama tabiki sizin kararınız bazı mağazalarda satılıyor gidip görmenizde fayda var 😊
tugcezrhlgl Mintos siz memnunmusunuz kullanma fırsatınız oldumu? Tekerlekleri kalitesi falan nasıl :)
Mintos tugcezrhlgl valla ben bi kaç kez test ettim kapanması çok pratik tek elle oluyor taşıma kolundan kapnıyor zaten hafifte tekerlerde sağlam duruyor ama füme rengi aldım çok beğendim :)
tugcezrhlgl ozgesta teşekkür ederimm en kısa zamanda gidip bende bi deneyeceğim yer bulayım o zaman :)
Fatmanurfahri Figencer Ben Mima Xari alicaktim. Deri oldugu icin ayak bolumu ayakkabidan dolayi ciziliyor ve derisi kalkiyormus.. oyuzden Stokke V6 almayi dusunuyorum. Kullanisi cok rahat, cok pratik, boyu komple ayarlanabilir ve cok kaliteli. Tavsiye ederim.
Tgc0101 Fatmanurfahri aldım stokke kesinlikle bende tavsiye ederim sadece kasası ağır ama oto tüm travellerde öyle çok hafif olanı Yok İnan 👍 zaten ana kucağı piyasanın en iyisi oto koltuğu tüm herşeyi 10 numara 👍
SemraSnmezTuru Figencer casual cadillac trona safe aldım. Casual der susarım gerçekten. Marka olarak hem hesaplı hem de fazlasıyla güzel.
Maviyesil121212 SemraSnmezTuru çok ağır olduğunu söylüyorlar travel oldugu icin. Ben de o yüzden casual sonic aldım puseti de ayrıyeten alacağım kararsız Kaldım cok
Cansugomur Instagram'da KANZ bebe kartal diye bı sayfa var çok uygun bebek arabaları var bı bakın isterseniz
Annesininbalbocugu Figencer Ben civilden Wellgro Q3 Golden Horn Seyahat Sistem Bebek Arabası Aldım çok hoşuma gitti kullanmak daha nasip olmadı ama insallah Allah'ın izniyle bir ay sonra kullancaz 🤲🏼
iremnur19 Annesininbalbocugu aynısını bugün bende aldım şimdilik çok memnunuz inşallah hep böle olur 🤗
Merveass Diyetisyen geldiği zaman konuyla ilgili bilgilendirirsen seviniriz canım 🤗 şimdiden hayırlı olsun
Yuli Kiwi Egg aldım kargo bugün geldi. Tam kelime ile harikaa inanilmaz hafif sürüsü kolay ve kaliteli duruyor. Derisi falan cok iyi. Oneririm kizlar
BiBa Yuli Merhaba acaba nerden aldınız? 6 in 1 olanından arıyorum ama sadece pembe rengi var diğer renklerini bulamıyorum da hiç🙄
Cans50 Yuli bana özelden bilgi veriri mısınız?Resim falan atar misiniz?Aynı markayı düşünüyorum da pek kullanan yok?Ne olur biraz fikir verin.
nermin61 Diyetisyen biz chicco aldik rahat gibi duruyor ama daha kullanmadim dogumumuza 2 ay var daha😍