Busraburakkk Figencer bizde efsane cuma dan baby2go viber lx modeli aldık önce çarşıda baktım İnternette ucuzdu yarın gelecek ☺️
Tugbaerkul Esse henüz doğum yapmadım, çok araştırmalar sonucu aldım, eşimin halası da kullanıyo ve çok memnun :)
Gulsenagc C1alkin aa ne güzel 😊 yer altı çarşısında bir mağaza var sünbüller halıydı galiba işte ordan aldık bir gidip bakın isterseniz ben arabyı ordan 990 falan civarından 800 tl ye indrim yaptırıp aldırdım
ebru23 Figencer ben letgodan 400 tl ye beneto travel sistem araba aldim cok kullanisli puseti ve port bebesi var ikiside takiliyo 5. katta oldugum icin en iyisi
ary9595 Figencer canım ben casual travel Quarto aldım çok şık duruyor 2300 tl. Hafif ve kaliteli Önerirm
BabyDuru 3 aydır kullanıyorum casual cadillac Travel çok memnunum pusetide çok rahat hem arabada hem evde hemde yolda hafifte tavsiye ederim
Gulsenagc nrrmmnn teşekkür ederim biraz büyük ve ağır ama cok geniş ve kullanışlı kullanmadığım için henğz sıkıntısını yaşamadım 😆😆 35 haftalığım henüz
TimuinMeliskdem Figencer bizde pieere cardin in twist travel modelini n11 den 11.11 kampanyasıyla inanılmaz uygun bi fiyata aldık begenerek videolarını izleyerek eşim karar verdi henüz 23 haftalığım kullanmaya başlamadım ama kalitesi hafifliği tavsiye ederim
MerveSar Ben beneto bt190 aldim miniconun sitesinden indirimden 400 tl ye dusmus tekerlekleride küçük kullanimi kolay ileride baston araba olarakta kullaniliyor tek elle kapaniyor yerde kaplamiyor
Sezenkarademir Figencer ben yoyko travel sistem bebek arabası beğendim yeni. Ortalama fiyatı 1500. Çok duyulmamış Bi marka olsa da kullananlar memnunmuş 😊
Mucizebebegim ozgesta @Figencer bende elelebaby allroad modelini aldim ayni sekilde gri cook memnunumm helede simdi indirimde 1500 lira bence hic kacirma derim
1850 ebru16 tek yönlü. Tek dezavantajıda bu zaten. Çift yönlü traveller tak çıkar sıstemlı pusetı falan dayanıklı gelmedi bızde oyuzden tercıh etmedık
momof3 NidaPolatdemir 7 buçuk aydır kullanıyorum memnun değilim maalesef ☹️Çok kalitesiz.Şimdi başka alacağım
Drucelis bn baby 2 go 8034 nolu power gold modeli aldım arabam ve asansör var bu yzden rahatlıkla travel sistemi terch ettim bunlardan biri yoksa diğer türlere bakın derim.araba süper şiddetle öneriyorum
DeryaZ Zeraalpp evet ama kampanya bitmiş canım en son cuma günü baktığımda 699tl ye mini go bebek arabası kampanyası koymuşlardı