Gulsenagc C1alkin aa ne güzel 😊 yer altı çarşısında bir mağaza var sünbüller halıydı galiba işte ordan aldık bir gidip bakın isterseniz ben arabyı ordan 990 falan civarından 800 tl ye indrim yaptırıp aldırdım
Yaminnaz Biz chicco aldık , liteway plus 2.. sonradan yeniden baston almaktansa bi seferde hem trawel hem de baston olacak bir araba sürüşü falan baya kolay hafif de hem baston hem de anakucaklı model arayanlar için iyi bir alternatif bence
Demir3 Maviyesil121212 yeni aldım çok araştırdım en kullanışlı bu geldi yer kaplamama açısından pusetinin en geniş puset olması 1 yaşa kadar kullanabileceğimi söylediler gölgör diye çocuk mağazası
Maviyesil121212 Demir3 ben de casual sonic sipariş etmiştim ama pişman oldum bugün mağazada quatroyu önerdi çalışan 1675 tl dedi kullanımı çok zorlamayacak gibi biraz ağır ama travel sonuçta. İnternette 1500 diyor
Demir3 Maviyesil121212 internette ben o fiyatlara bulamadım heryerde 1700den aşağı değil ben o mağazadan 1590 aldım daha Doğum yapmadım ama evde denedim çok hafif geldi katlanmasıda çok kolay
Mls Wellgro Q3 travel sistem aldık hepsiburada da indirimdeydi aynısinı arkadaşım kullaniyor çok memnun bende o yüzden bu markayı aldim inşallah bende memnun kalırim :)
Janquil Guldenn 4 rengi var tente farkı var canım casual sitesindeki özelliklerinden ayırt edebilirsin
OzlemReyhan Moda diye değil ihtiyaç diye alınması gereken birşey bebek arabası. Başlık biraz sanki yeni çıkan diyerek sınıflandırılmış gösteriş icabı gibi hissettirmiş. Casual Cadillac Air Trona Safe Travel Sistem Bebek Arabası Diyorum. Ve uzun uzun konuşmuyorum. Araştırılmalı. İncelenmeli. Güvenliği irdelenmeli. Ve para verecekseniz illaki moda diye değil güvenli diye vermelisiniz.
Guldenn aysess canım ben duo sunu test ettim sürüşü çok iyiydi ama pusetli tercih et bnce yenidoğanda direk bastonlar kullanılamıyor
Nagihan19 Mihran2019 bu şekilde kolay kapanan bebek arabası bakıyorum bende ama kolu iki tarafada dönen olsa daha pratik ya. Bundada o sıkıntı var iki tarafada çevrilmiyor
Mihran2019 Nagihan19 malesf biri olsa dgerı olmuyor evet cevrılen olması ıyı olurdu öbir türlü bebek içndeyken imkansız cevırılmez