Figencer Merhaba kızlar 17 haftalık hamileyim , hepimiz sağlıkla kucağımıza alırız inşaAllah görenler 'Figen kuluna' diye hemen şimdi dua etsin ne olur 🙏🏻💙 ben şu yeni çıkan Bebek arabalarından almak istiyorum da özellik olarak önerebileceğiniz şeyler var mı hiçbir bilgim yok da ❤️😘
Gulsenagc Figencer canım ben yeni dün aldım babyfox relax travel sistem 800 tl ye ve kullanmadan memnun kaldım cok güzel ve sürümü rahat geniş altı var sadece tekerleri biraz büyük
AyteNil Figencer Kızlar valla eğer ilerde ikinci bir araba almayı düşünmüyorsanız ben casual vista tronayı öneririm hem baston hem puset boş kasaya monte edilebiliyor hem baston şekliyle puset yerleşiyor kumaşı tamamen çıkartmadan da bu yeni modeller çok kullanışlı değil gerçekten bebek büyüdükçe sığmamaya başlıyor ayakları sıkışıp kalıyor birde yeni modellerin arka tekerleri çok kaba geldi bana ben 8/9 ay puset kullansam zaten bebiş büyüyecek sonra bastona geçicez hemde çok hafif yer tutmuyor düşününce çok mantıklı geldi bana hepsiburadadan aldım 600 tl indirimli olarak ama 1000 tl ye gelmişti bana 1 ay önceydi 😊🙋🏻♀️
deletedmom947 Figencer Elele Baby Ranger modelini aldım 1400₺. Malzeme kalitesi gayet güzel, çok hafif ve tek elle kapanıp açılabiliyor. Kullanışlı görünüyor bakalım kullanınca anlayacağız🤗
Mintos Canım benim arkadaşımın tavsiyesi üzerine prego quattro travel sistem aldık biz indirimliyken almıştık kullanışı katlanası ağırlığı filan ideal fiyatıda yerine ve rengine göre 1700-1300 araasında bakabilirsiniz 🧸
tugcezrhlgl Mintos siz memnunmusunuz kullanma fırsatınız oldumu? Tekerlekleri kalitesi falan nasıl :)
tugcezrhlgl ozgesta kumaşı,kalitesi, nasıl acaba tekerlekleri çok büyük geldide bana bende Prego Quattro ve elele ranger/offroad arasında çok kaldım. Deneme şanssımda yok şuan internetteki yorumlarda kesin bilgi vermiyo malesef :/
Braalayan ozgesta bende bu bebek arabasını almayı düşünüyorum kullanışı ağırlığı nasıl ? Görüntüsü kaliteli mi ?
EmineIsbilir ozgesta kaça aldın canım ben de o modeli istiyordum ama satıcı önermedi casual cadillac i önerdi iyice kaldım arada
Limonata Pierre Cardin Twist Travel Sistem Bebek arabasına bakıyorum şuan ben. Ama daha net bir araştırma yapmadım🤗
Dilaam Limonata bende bundan aldım yeni cok kullanıslı bir sürü öelliği var hafif katlaması kolay tek elle falan birde kol iki tarafa dönüyor puseti yön değiştirmeye gerek olmuyor süper
Blackmelody Limonata ben Pierre Cardin Twist exclusive aldım daha kullanmadım ama pişmanım çok büyük bence tekerleri filan. Bir kaç ayrıntı daha var memnun olmadığım. Concorde Neo tavsiye ediyorum nuna tavoi de güzel.
Hakyemez Limonata Canım bende aynı modeli alicaktim ama pieere cardin hakkinda çok fazla şikayet var istersen incele arkasinda durmuyorlarmis
Berilikom Limonata cnm bizde kraftınkini aldık dün hepsi burada dan pierre cardine çok baktık ama yorumlardan çok memnun kalınmamış o yüzden vazgeçtik kızıma aldığımız puset çok hantaldı katlaması bagajı okadar zorduki bu sefer hafif ve katlanır oluşuna çok dikkat ettik oğluşa💙 e bebek de denemesini yapıp netden sipArişi verdik anakucağınıda chicco nun aldık ayrı kullanmak sonraki aşama için çok daha rahat oluyor tecrübe ile sabit😉😘👍
Limonata Kiwi Egg 3 İn 1 Mono Bebek Arabası Bundsa bakıyorum 😂 bilgisi olan kullanan varsa Figen hanımla bizi aydınlatırsanız seviniriz :)
Nur_089 Limonata kiwi egg 6in 1aldik biz cok şık cok güzel ocakda kullanmak nasip olucak inwallah kizimiz daha dogmadi cunki
Mells Limonata bende ona çok baktım modelide çok güzel ama kullanımı bana zor geldi biraz pratik gözüksede fermuarı ac yatak haline getir ters cevir et ötekiler al tak diye tak :) bilemedim yanılıyo muyum acaba bi yandan aklımda onda 🙈
ozgesta Figencer elele baby armoni parkta showrrom açmış 18 kasıma kadar devam ediyor 2200 tlydi ben indirimle 1560 tl ye aldım hemde 6 taksit
Figencer Elelebaby nin arabaları armoni park avm de indirimde kızlar son gün pazar bende Oray'a. Bakıcam
Sedagokkaya Bayb2goo’nun future modelini denedim çok hafif tek mandalla şekil alıyor ve puset filan elindeyken katlanıyor. 1300₺ baybmall’de çok model baktım ve denedim en iyisi kullanışlı bu model geldi. Modellerin olduğu yerde mutlaka deneyerek alın.
nergisog Sedagokkaya bayb2go caramio ve venüs modellerine bakmıştım ben de. 1100 1200 ₺ anakucağı olabiliyor ve portbebe kullanımı var. Hoşuma gitti. Future da aynı mı acaba 🤔
Merveass Diyetisyen geldiği zaman konuyla ilgili bilgilendirirsen seviniriz canım 🤗 şimdiden hayırlı olsun
Senayemre Ben dün 660 a travel sistem beneto bebek arabasi aldim güzel daha kullanmadm ama 🤭 ama arkadaşim @Deletedmom328 canyon aldi indirimde 750 ye aldi e bebekte o daha güzel fakat suan o 900 oldu😑😑ben bu yüzden alamadm ama benetoda hic yoktan iyidir😂😂
Kubraonglacar Senayemre bende Beneto aldım açıkcası uygunluğundan ziyade yerli üretim olduğu için tercih ettik özellikle eşim 😂 benim bebeğim 2 aylık henüz dışarda kullanmadım evde kızımı dolaştırıyorum ama çok memnunum 1000 2000 li rakamlara İnan’ın gerek kalmıyormuş 😃
DeryaZ Kızlaaaarrr eşim almış bugün süpriz yapmış bana🙈 Miniçodan 639tl ye beneto trio modeli miniçonun sitesine girince hemen ilk sayfada görebilirsiniz çookkk güzel uygun bişey bakana tavsiye ederimmm☺️
Gulsenagc DeryaZ ya varya o benetoyu alalım dedim hep 700 tl diye sipariş varmedik gittik çarşıdan alalım dedik ona 700 tl verecektir dedi 800 tl ye babyfox relax aldık ve şuan 640 TL senin dediğin sayfada cok üzüldüm ben şuan ya 😂😂😂 gitti paralarımmmmm
Elanal DeryaZ DeryaZ kuzum o arabayı bende istiyorum ama nette tanıtım videolarının altında herkes hakaret etmiş arabaya çocuğum kayıyor otıramıyor filan diye iyi araba mı gerçekten 😕 Almak var içimde 🤷🏼♀️
Sngltzcnn Ben mamas papas ocarro modelini aldım çok şık ve çok kullanışlı bir çok arkadaşım kullanıyordu bende tercihimi ondan yana kullandım ❤️❤️❤️ Bi bakın isterseniz
OgretmenEva Sngltzcnn biz de ondan alacaktık ama çok araştırdık deri olan kısımları soyulma yapmış birçok kişide ve kullanıcı hatası olarak geçiyormuş
Sedagokkaya nergisog ayni mı bilmiyorum ama baybmalldeki satıcı o modeli önermişti denediklerimin arasında da en çok o modeli beğendim🤗