Serpilust Gozdeince kendim yaptim pozitif cikinca ertesi gun kan verdim sonra ki gun de kadin doguma gittim cok erken gelmissin daha kese belli olmaz dedi. Sen nasil öğrendin degerin kaçtı
Gozdeince Serpilust bende adetimi 4 gün geçince test yaptım pozitif çıktı 2 gün sonra kan testi verdim 7116 çıktı doktorumu aradım sonuca göre keseyi görebiliriz gel dedi gittim 10 gün sonrada bebek ve kalp atışı için gideceğim
Serpilust Gozdeince ay masallah cok iyi deger benim 8. Gun 469 cikti inşallah yükseliyordur deger pazartesi belli olacak bakalım
Ruru41 Serpilust benimde aynı 10.gun 468 çıktı pazartesi gel. Kese bakalım dedi doktor merakla bekliyorum
Ruru41 Serpilust benim. Tüp bebekya canım birde ben normalde kocaelindeyim bursada tedavi gördüm. Geri donucem annemde kaldım geri dönmeden pzt gel bakalım dedi. Kese görünür inşallah. 🤲
Azeri2023 Aaa122 adetimden 3 gün önce testde öyrendim, 3 gün bekledim ne olur ne olmaz diye adet olmadığımı görünce hemen gitdim
Aaa122 Azeri2023 bende adetim gecikince test yaptım pozitif doktora daha gitmedim biraz daha kese oluşsun diye bu hafta gidecem inşallah son adet tarihiniz ne zamandı şunu mıyız acaba diye 🌼